Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Lite blå mocka får kompensera för höstmörkret…

Som vi brukar säga så behöver man inte klå sig i svart och grått bara för att det är höst. Nej, när det är mörkt och kallt, då tycker vi att man ska passa på att bära färg, för att balansera upp det hela.

Veckans outfit är lite av en kompromiss. Vi skippar allt svart och grått, men går däremot inte nödvändigtvis över till rosa och gult. För att det ska bli lite lättare att bära upp helt enkelt.

På överkroppen kör vi ett klassiskt kombo av t-shirt till kavaj i vitt och blått. Färgskalan fortsätter med ett par ljusbeige chinos och slutligen, kronan på verket; ett par skor i blå mocka. En härlig mix av material och en skönt färgkoordinerad outfit.

blå mockakängor höst 2018 herr

Outfiten ser du på bilden ovanför, och närmast motsvarande produkter ur aktuella kollektioner hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

En marinblå kavaj

marinblå kavaj höst 2018

En klassisk vit t-shirt

klassisk vit t-shirt herr höst 2018

Beige chinos

ljusbeige chinos herr höst 2018

Blå mockaskor

blå skor i mocka herr höst 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.

Trevlig helg!