Trött på att behöva sitta på väskan för att kunna stänga den?

Oavsett om du skall flyga, åka båt, bil, tåg, enhjuling eller rida på en svintaggad elefantunge så är en av de mest ångestframkallande detaljerna kring resande att packa. Man blir alltid lite stressad över att man skall glömma viktiga saker och antingen slutar det med att man packar 5 minuter innan man måste gå, eller 2 veckor innan man behöver. För att minska din ångest över detta så har vi sammanställt den här guiden som kommer hjälpa dig packa smart. Så har du i alla fall en sak mindre att oroa dig för.

3 Smarta packningstips

Här är 3 av mina favoriter, som verkligen tar din packningsstrategi till nästa nivå.

1: Fyll skorna med mjuka/små föremål

Dina skor är en hemlig liten yta som få tänker på. Rulla ihop strumpor, slipsar, näsdukar etc. och fyll skorna med dessa. Detta sparar både plats och gör att du får bättre ordning i väskan än om du öser ned småsakerna lite här och var.

2: Rulla inte ihop skärpen

Lägg dem istället längs med kanten på väskan. På så vis tar de ingen plats alls och tappar inte formen

3: Packa skjortorna sist

Vill du ha dina skjortor så släta och krispiga som möjligt så bör du packa dem sist. Se till så att du först bygger upp ett slätt lager, och lägg skjortorna ovanpå det.

Video – Packa smart, så får du plats med allt

Utöver de 3 ovanstående packningstipsen så är här är en video från Mr Porter med ytterligare 7 tips. De går igenom hur du på bästa sätt packar en väska för att både få plats med allt, men också för att allt skall hålla formen så bra som möjligt.

Din packningsritual

Har du någon specifik ritual du följer när du packar? Packar du alltid byxor en vecka innan, och tröjor när taxin står och väntar? Skriv gärna en kommentar här nedanför och dela med dig av dina packnings-life-hacks och konstiga ritualer.

Föregående artikelAudi <3 Neil Armstrong - *Sponsrad Video*
Nästa artikelNy Guldrush På Burger King! – *Sponsrad Video*
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.