Ja, vilka egenskaper värderar de högst egentligen?

Många är de män som någon gång ställt sig själv frågan: ”Vad vill kvinnor ha hos en man egentligen?”, ja jag skulle nästan våga påstå att 100% av alla heterosexuella män undrat det. Så om du är en av de som är ute efter svaret så behöver du inte skämmas, för du är långt ifrån ensam. Många skulle säkerligen kalla det universums största gåta.

Men istället för att stå där och undra så har vi frågat hundratals kvinnor vad de vill ha hos en man, vilka egenskaper de värderar högst. Nu snackar vi dock inte stor penis och mycket pengar, utan riktiga egenskaper, sånt som skiljer folk från folk.

Listan är inte i någon specifik ordning

1: Kommunikation

Allra överst på kvinnornas önskelista hittar vi kommunikation, kvinnor vill ha en man som är bra på att kommunicera, på att säga som han känner och inte är rädd för att öppna upp. Dålig kommunikation är trots allt vad som får majoriteten av alla förhållanden att spricka, så det känns som en rimlig punkt.

2: Lyssna och kom ihåg

Att lyssna och faktiskt minnas vad din kvinna säger är betydligt mycket viktigare än vad du kanske först trott. Kvinnor precis som alla människor vill känna sig hörda, och du kanske tycker att detaljerna kring vilken färg ni skall ha på porslinet hemma är oviktigt, men för henne är det viktigt, och när du inte kommer ihåg det så känner hon sig inte hörd. Sorry, men så är det.

Så lyssna när hon pratar, och kom ihåg att om du vill kunna kalla dig en gentleman så är respekt och omtanke en av de viktigaste punkterna.

Träna inför hinderbana 1
Nr 5: Var hälsosam och ta hand om din kropp

3: Klä dig väl

Att klä sig betyder inte nödvändigtvis att du alltid skall gå runt i kostym, nej, att se välklädd ut handlar som bekant inte om att ha dyra kläder, utan till 90% om passform och att ha en röd tråd i sin outfit.

Hitta en klädstil som passar dig och som du trivs i, och se till att följa de här 3 tidlösa stiltipsen.

4: Emotionellt stöd

När man behöver stöd som mest måste man kunna få det av den man delar sitt liv med. Det här är precis som punkt nr 1, en essentiell del av ett fungerande förhållande. Så kom ihåg, var lyhörd för hur hon känner sig och lyssna på vad hon har att säga. Om ni varit med om något traumatiskt tillsammans så är det också viktigt komma ihåg att bara för att du känner att du gått vidare så betyder inte det att hon gjort det.

5: Ta hand om din kropp

Här handlar det inte om att vara vältränad och muskulös, utan att behandla sin kropp väl. Motionera lagom, ät inte en massa skit och se till att få frisk luft och solljus. Kvinnor uppskattar män som tar hand om sig själva, det visar på självrespekt och långsiktighet.

Vad Vill Kvinnor Ha Hos En Man händig
Nr 7: Lär dig byta däck, och lär dig rensa avloppet

6: Hushållsarbete

Ja, seriöst. Nu kanske Sverige är det mest jämställda landet i världen, men något kvinnor verkligen avskyr är när män förväntar sig någon slags förutbestämd fördelning i hemmet. Dela på det basala hushållsarbetet och hjälps åt att få det tråkiga ur vägen, då får ni mer tid till allt roligt.

Men kom ihåg, jämställdhet betyder också att du kan förvänta dig att hon gör hälften av allt annat. Det är viktigt att man inte missförstår jämställdhet med att ”det är kvinnornas tur att bestämma”. Kräver hon att du skall göra hälften av all disk, tvätt etc. så kan du lugnt och stillsamt kräva att hon rensar avlopp, målar om, snickrar etc. Alla kan lära sig grundläggande hemmaunderhåll, så okunskap är ingen ursäkt.

7: Håll dig ren, hel och fräsch

Din personliga hygien är kanske en självklar sak, men det kom tyvärr upp allt för ofta när vi frågade våra utvalda kvinnor, så tänk en extra gång på den.

8: Lär dig vara lite händig

Den här punkten kanske går lite emot punkt nr 6, men vad skall man göra. Även om jämställdhet är extremt viktigt för alla i samhället så kan inte kvinnor rå för det, de gillar helt enkelt män som är lite händiga och kan laga saker, öppna burkar och slänga på ett nytt däck om man får punka.

dressa ned en kostym
Nr 3: Hitta en stil som du trivs i, tänk på passformen och se till att ha en röd tråd i din outfit

9: Empati

Ja, du ser kanske vart det här pekar åt, många av sakerna på listan går lite hand i hand. Här handlar det dock om generell empati, inte bara mot henne, utan mot omgivningen. Få saker är så avtändande som någon som uppfattas som egocentrisk och nästan lite ond.

Vad är viktigast för dig?

Vad är viktigast för dig i ett förhållande? (välj 2)

View Results

Loading ... Loading ...

Punchline

Som du ser är svaret på frågan ”Vad vill kvinnor ha hos en man?” inte ”Pengar, stor kuk och ett fint hus”, nej det handlar nästan uteslutande om karaktär, omtanke och närvaro. De vill ha någon att dela sitt liv med, inte någon att leva i närheten av.

Föregående artikelBitcoin Och Framtiden För Onlinehandel
Nästa artikelVilka Färger Passar Till Brunt? – Vi Lär Dig Matcha Med Finess
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.