Lite Chernobyl, lite roguelite och så sci-fi så klart!

År 2024 kommer att vara ett spännande år för spelentusiaster då det förväntas släppas flera efterlängtade spel. Detta årets släpp av spel är fyllt av spel från massa olika kategorier, så det kommer definitivt att finnas någonting för alla. Här är fyra spel som planeras att släppas under detta år och som redan har skapat stor förväntan bland spelare världen över.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Året 2024 kommer att vara fyllt med spännande spelupplevelser för gamers över hela världen. Ett av de mest efterlängtade spelen är S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Detta spel är en uppföljare till det populära S.T.A.L.K.E.R.-serien och tar spelarna tillbaka till den postapokalyptiska världen i Tjernobyls utkant. I S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl får spelarna utforska en öppen värld fylld med faror och mysterier. De måste överleva i en radioaktiv miljö och möta olika fraktioner och muterade varelser. Spelet erbjuder en unik mix av överlevnad, skräck och action, och förväntas bli en stor hit bland fansen. Spelet kommer att släppas 15 år efter sin föregångare, och det återstår att se om detta spelet kommer leva upp till sina skyhöga förväntningar. Spelet förväntas släppas första kvartalet av 2024.

Hades II

En annan spännande titel som släpps 2024 är Hades II. Detta är uppföljaren till det hyllade spelet Hades, som vann flera priser för sin innovativa spelupplevelse och berättelse.

I Hades II får spelarna kliva in i rollen av en ny karaktär, nämligen Zagreus syster, Melinoë. Spelet erbjuder en kombination av action, äventyr och smyg-element. Det förra spelet handlade om att Zagreus skulle fly underjorden och möta sin far, Hades. Hades II spekulerar folk däremot handlar om att man ska dyka djupare ner i underjorden för att stoppa titanen Chronos. Spelet förväntas släppas andra kvartalet av 2024. Ifall du tycker spänningsväckande spelupplevelser som Hades II verkar intressant kanske betting utan svensk licens också hade passat dig.

Marvel’s Wolverine

Marvel-fans kommer att bli glada över att veta att Marvel’s Wolverine är ett av de spel som släpps 2024. Detta spel tar spelarna med på en spännande resa som den ikoniska mutanten Wolverine. Insomniac Games utvecklar spelet, och det är samma spelstudio som ligger bakom de senaste Spider-Man spelen, som gjort enorm succé. Detta spelet ser ut att utforska den lite mer mörka sidan av Marvel än vad Insomniac Games har fått chansen att göra tidigare, och det ska bli intressant att se vad spelet har att erbjuda.

I Marvel’s Wolverine får spelarna utforska Wolverines mörka och våldsamma värld. Spelet utlovar en djup berättelse, intensiv action och en unik spelupplevelse för fansen. Det förväntas bli ett måste för alla Marvel-entusiaster och gamers överallt. Spelet förväntas att släppas under årets gång, men det finns folk som spekulerar att det kan bli fördröjt.

Star Wars Outlaws

Star Wars-fans kommer inte att bli besvikna på 2024 heller, med släppet av Star Wars Outlaws. I Star Wars Outlaws får spelarna utforska en öppen värld fylld med spännande uppdrag och möjligheter att forma sin egen karaktär. Detta Star Wars spel tar en intressant riktning i att inte återanvända många karaktärer från Star Wars-världen, utan har skapat många nya karaktärer men i samma universum. Spelet kommer att släppas någon gång under årets gång. Spelet har ytterligare en tvist, genom att du inte spelar en traditionell hjälte i berättelsen. Du spelar som en ”outlaw” som försöker överleva i den tuffa galaxens klimat.

Sammanfattningsvis kommer 2024 att vara ett spännande år för gaming med släppet av dessa fyra spel. Från postapokalyptiska äventyr till superhjältar och Star Wars-skurkar, finns det något för alla att se fram emot. Så håll ögonen öppna och se fram emot en fantastisk spelupplevelse!

Föregående artikel3 Otippade fördelar med pool – Vi hjälper dig motivera ett poolköp!
Nästa artikelAlfahanne – Så Blir Du En På Riktigt, Utan All Idioti
Namnet är Joel. Dagtid spenderas med studier, arbete, träning och vänner. Nätterna spenderas med fantasier om äventyr.