Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Låt oss värma oss med stil när våren är kall…

Det är inte alltid varmt under våren. Vissa dagar är det grått, regnar lite och bara allmänt ruggigt. Sån dagar vill man så klart inte kuta runt i t-shirt och ljusa chinos bara för att det är vår, nej är det inte varmt så ska man inte hålla på och låtsas.
Veckans outfit är därför en förhållandevis grov och varm sådan, trots att det minsann är vår i Sverige, även om det är en kall sådan.

På överkroppen kör vi marinblå polotröja, dock i ett tunnare tyg som gör att du inte svettas ihjäl på tåget eller bussen till jobbet. Över den hänger vi på oss en fantastisk kavaj av det grövre slaget. Slutligen pryder vi benen med marinblå kostymbyxor och fötterna med ett par bruna brogues. Perfekt färgmatchat och alldeles förträffligt stiligt de lite kallare vårdagarna (och hela hösten när den väl kommer)!

Outfiten ser du på bilden här under, och motsvarande produkter hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

Trevlig vecka och helg!

polotröja grov kavaj herr vår 2018

1: En marinblå polotröja

marinblå polotröja herr vår 2018

2: En rutig, lite grövre kavaj

rutig kavaj grov herr vår 2018

3: Marinblå kostymbyxor

ullbyxor herr marinblå vår 2018

4: Bruna brogue

bruna brogue herr vår 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.