Gratis Nyhetsbrev!

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du det bästa från veckan som gått, rätt i din inkorg varje fredag!

Klassisk smart casual…

Sommaren fortsätter men behovet av en skön outfit som funkar lika bra genom hela dagen består. Från jobbet på dagen till lunchen med polarna och slutligen några drinkar på krogen. Den här klassiska outfiten funkar till allt!

Vi börjar med en vit skjorta på överkroppen och toppar den med en klassisk club blazer med metallknappar, slutligen förgyller vi överkroppen med en näsduk i vitt och brunt – få färger passar ju så bra ihop som marinblå, vit och brun!
Vi avslutar sedan outfiten med ett par helt vanliga mörkblå jeans med en diskret tvätt. På fötterna får du köra valfria bruna skinnskor alternativt ett par stilrena sneakers. Sen är det bara att gå hemifrån och njuta hela dagen!

Klicka på bilderna för att komma till produkterna!

Marinblå club blazer

blå club blazer morris 2017
Klicka på bilden för att komma till produkten

Basic vit skjorta

vit skjorta eton 2017
Klicka på bilden för att komma till produkten

Mönstrad bröstnäsduk i vitt och brunt

brun vit nasduk kostym 2017
Klicka på bilden för att komma till produkten

Blå enkla jeans

blå jeans lee 2017
Klicka på bilden för att komma till produkten

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för linte lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.