Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Komplettera mörkret med färg!!!

En av de härliga sakerna med hösten, och alla årstidsskiften egentligen, är att man får plocka fram lite nya kläder från garderoben. Men bara för att det är höst så behöver man uteslutande bära mörkbrunt, grått och svart. Nej, när solen sviker oss i 8 månader, då måste vi bidra med ljus och färg i våra kläder istället!

Veckans outfit har därför en orange stickad tröja som center piece, för att liva upp och sprida färg och ljus!

Vi skyddar oss från höstkylan med en tunn beige ullrock. På överkroppen har vi sagt den orangea stickade tröjan som skickar ut härlig energi. Benen pryder vi med grå ullbyxor, en klassiker de senaste 2 åren. På fötterna behåller vi ett par vita sneakers, för än så länge är det varken snöigt, lerigt eller slaskigt

höstoutfit orange tröja trench coat

Outfiten ser du på bilden ovanför, och närmast motsvarande produkter ur aktuella kollektioner hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

1: En tunn, beige, ullrock

beige ullrock höst 2018

2: En orange stickad bomullströja

orange bomullströja höst 2018

3: Grå ullbyxor

grå ullbyxor esprit höst 2018

4: Vita sneakers

vita sneakers högt skaft höst 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.

Trevlig helg!