Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Grått och vitt i skön kombo…

Snön har slagit till hårt, på ett krispigt och rätt härligt sätt. Veckans outfit är kanske inte den smidigaste med tanke på all snö, men våren är närmare än man tror, så vi kände att vi ville ta fram en outfit redo för de första vårdagarna, man måste ju vara ute i god tid.

På överkroppen kör vi lager-på-lager för att hålla värmen i den klena vårsolen. En klassisk vit skjorta med en grå ulltröja över. På benen blir det klassiska, tighta, svarta jeans och på fötterna kör vi ett par grå sneakers som följer samma färgschema som överkroppen för en snygg färgkoordinering.
Den här typen av outfit funkar perfekt för allt från en enkel söndagslunch till ett kundmöte med jobbet, samtidigt som den både kan vara varm och sval beroende på om du har tröjan på dig eller ej, vi vet ju hur varmt det kan bli i vårsolen.

Outfiten ser du på bilden här under, och motsvarande produkter hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

Trevlig helg!

grå tröja grå sneakers

En tunn grå ulltröja

grå fint stickad tröja herr 2018

En klassisk vit skjorta

vit skjorta button down herr polo ralph lauren 2018

Ett par tighta svarta jeans

tighta svarta jeans tiger herr vinter 2018

Ett par grå sneakers

grå sneakers herr 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.