Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Låt oss fokusera lite på brunt skinn…

Den här veckan har vi komponerat en outfit som kanske är lite väl optimistisk, den andas nämligen höst och vår, inte snöslask och kyla. Men vi tror på att vara optimistiska och tänka lite i förväg så det känns rimligt.

På över kroppen kör vi en ljusblå kavaj i kombination med en klassisk vit skjorta, enkelt, tidlöst och uppskattat. Våra bleka ben täcks av ett par mörkblå jeans med smal passform. Fötterna pryds av välputsade och nästan lysande bruna Chelsea boots som självklart matchar den trendiga ryggsäcken i samma typ av härligt brunt skinn. Det är helt enkelt det bruna skinnet som sticker ut denna vecka, i övrigt är det en väldigt tidlös och härligt enkel outfit.

Som alltid ser du outfiten på bilden nedan, och under den hittar du motsvarande produkter ur aktuella kollektioner.

Trevlig helg!

bruna kängor brun ryggsäck skinn

Ljusblå kavaj

ljusblå kavaj herr januari 2018

Vit skjorta

vit skjorta oj vinter herr 2018

Mörkblå jeans

morkblå jeans herr januari 2018

Bruna Chelsea boots

bruna chelsea boots herr januari 2018

Brun ryggsäck i skinn

brun ryggsäck herr januari 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.