Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Sveriges födelsedag och alla studentfiranden kräver blommigt!!!

Den här veckan är det nationaldag, skolavslutningar och bara allmänt rejält med sommar, även om det var några kalla dagar i mitten.

För att matcha ljuset, värmen och alla blommor som kastas på diverse studentfiranden och nationaldagsfirande så kör vi på en ljus och blommig outfit!

På överkroppen har vi outfitens centerpiece, en ljus och blommig skjorta. För att den ska få stå ut maximalt så kör vi ljusa chinos, en ljusbeige stickad tröja om det börjar blåsa kallt och ett par bruna mocka-loafers. Allt går ton i ton och tillåter skjortans blommor att verkligen få maximalt utrymme.

Outfiten ser du på bilden här under, och närmast motsvarande produkter ur aktuella kollektioner hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

Trevlig helg!

blommig skjorta herr sommar 2018 beige chinos

En blommig skjorta

blommig skjorta morris herr sommar 2018

En ljusbeige pullover

ljus beige stickad tröja herr sommar 2018

Beige chinos

ljusa chinos sommar 2018 herr

Bruna loafers

bruna loafers ecco herr sommar 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.