Betalt reklamsamarbete med Glamazon.se.

3 bra rakkrämer för en friktionsfri rakning…

Jag minns när de första fjunen började sticka ut från hakan, då var det en fröjd att plocka fram rakhyveln. Att dra hyveln över hakan var som att ta de första trevande stegen in i vuxen ålder. Men efter några år insåg jag att det här med att raka sig också kommer med en del bekymmer. För det första behöver man se till att ha en bra rakhyvel, annars sliter rakningen oerhört mycket på huden. Man behöver även se till att ha en bra ansiktskräm att återfukta huden med efter rakningen. Slutligen så är fukten under själva rakningen, en bra rakkräm, helt kritisk. Allt detta för att få så friktionsfri rakning som möjligt, för efter några tusen gånger så är det inte lika kul att raka sig längre, nu vill man bara komma lindrigt undan.

Därför tänkte vi lyfta upp en lista som Glamazon tagit fram, nämligen de 3 bästa rakkrämerna för män. Förhoppningsvis kan den hjälpa några av våra läsare att få till en riktigt härlig och friktionsfri rakning!

Glamazon tipsar om bästa rakkrämen för män

Nedan är Glamazons lista med rakkräm bäst i test, de har alltså utsett dessa 3 till de föredragna valen för män som vill slippa röd och irriterad hud efter rakning.

På Glamazon hittar du allt tänkbart inom manlig grooming, oavsett om du vill ta hand om ditt skägg, få bort pormaskar eller lukta gott så har dem det! De erbjuder så klart alla smidiga betalningsmetoder, så som Swish, Visa, Mastercard, Amex och Faktura med upp till 60 dagars betalning (köp nu betala den sista nästa månad). De levererar också snabbt och säkert via Postnord.

Men låt oss nu titta på listan med de tre bästa rakkrämerna för män, Musgo Real, Floris London och Percy Nobleman.

1. Claus Porto Musgo Real Classic Scent Shaving Cream

musgo real rakkräm

En klassisk rakkräm från Musgo Real som innehåller både glycerin och lanolin vilket gör skäggstråna mjukare så att du kan få en riktigt nära rakning. Krämen ger ett härligt tjockt lödder och doftar vanilj, sandelträ och bärnsten.

2. Floris London No89 Shaving Cream

floris london rakkräm

No89 är en exklusiv rakkräm från Floris London som innehåller både aloe vera och kamomill, vilka verkar tillsammans för att lugna och återfukta huden efter rakningen. Den här krämen har ett rikt lödder och Floris klassiska No89-doft.

3. Percy Nobleman Shaving Cream

percy nobleman rakkräm

En ytterst manlig rakkräm från Percy Nobleman som tack vare sitt glycerin ger huden en skyddade hinna som ger dig en riktigt fin och friktionsfri rakning. Även denna kräm ger ett tjockt och härligt lödder som doftar av bärnsten, tobak, mysk och vanilj.

Avslutningsvis

Där har du det, de 3 bästa rakkrämerna för en friktionsfri rakning så att du slipper irriterad hud. Lycka till med rakningen!

Föregående artikel5 Ökänt Svåra Klädmaterial – Och Hur Du Bär Dem Snyggast
Nästa artikelKlädkod Udda Kavaj – Vad Betyder Det? Och Hur Gör Man Det Snyggt?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.