Betalt reklamsamarbete med Topformula.

Vintern är på väg…

Vintern närmar sig och med den kommer ett ökat behov av kosttillskott. Solen lyser allt färre timmar, vi är ofta sämre på att äta grönsaker under vintern och eftersom vi håller oss inne hela dagarna så sprids sjukdomarna mer. Vi behöver helt enkelt kosttillskott ännu mer på vintern.

Om du känner att du behöver fylla på dina förråd så kan det vara värt att fundera på var dina vanliga kosttillskott egentligen produceras? Är det på ett labb i Vietnam kanske? Ja det beror så klart på vilket märke du köper. Det är här Topformula kommer in i bilden, de tillverkar nämligen alla sina kosttillskott i Norrköping, här i Sverige alltså.

Ett av Topformulas ledord är att de har lägst priser i Sverige, ännu ett starkt argument för att välja Svenskproducerat.

Här är 3 kosttillskott som är extra viktiga under vintern, och som Topformula har extra bra pris på just nu.

1: D-vitamin

d-vitamin topformula

Under sommarhalvåret har vi gott om solsken att gott oss i. Det är då vi boostar kroppen och lagrar upp inför vintern. Problemet är bara att vi inte kan lagra tillräckligt mycket för att det ska hålla från September till Maj. Därför är det vanligt att läkare ordinerar d-vitamin som kosttillskott.

D-vitamin kostar just nu 24kr för 100 tuggtabletter på Topformula.

2: C-vitamin

c-vitamin topformula

Sen vi var små har vi fått förklarat för oss att C-vitamin är viktigt för att vi ska ha ett starkt immunförsvar. Som nämnt ovan så brukar vintern innebära att vi håller oss inne och närmare varandra, något som gör att sjukdomar lättare sprids. Därför kan det vara extra bra att fylla på med C-vitamin under de kallare månaderna.

C-vitaminbrus kostar just nu 10kr för 20 brustabletter på Topformula.

3: Omega 3

omega3 topformula

Omega-3 är det universellt hyllade kosttillskottet sedan årtionden tillbaka. Omega-3 bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion, syn, energiomsättning och hjärnfunktion. Kort och gott är det väldigt bra för många olika saker.

Omega-3 kostar just nu 60kr för 90 kapslar på Topformula.

Avslutningsvis

Gör ditt bästa för att stå emot vinterns förkylningar och influensa-epidemi och fyll på förråden med kosttillskott. Topformula är ett Svenskt företag som har sin fabrik i Norrköping. De tillverkar alla sina kosttillskott i Sverige och har därför ”Sveriges lägsta priser” som ett av sina ledord.

Föregående artikelUte Efter En Stickad Kavaj? Här Är Säsongens Absolut Snyggaste!
Nästa artikel4 Saker I Ditt Hem Som Avslöjar Om Du Är En Man Eller En Pojke
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.