”Less is more”

Något så enkelt som en grå t-shirt kan vara otroligt snyggt när det kombineras på rätt sätt, och bärs upp på rätt sätt. Det svåra med tshirts är att man måste kunna bära upp dem för att det inte skall se allt för slappt ut, en grundläggande fysik är tyvärr nödvändigt. Men det är inget som skall ses som ett problem, gå till gymmet 2 gånger i veckan, efter någon månad har du den perfekt Tshirt-kroppen.

Casual

Vad är mer casual, och samtidigt snyggt, än en grå t-shirt, ett par svarta jeans och noga utvalda accessoarer? Passande accessoarer är en snygg klocka, läderarmband och ett par rena hela skor? Svårare än så är det inte.

Dressat

Hur snygg en grå tshirt än är så kommer den aldrig kunna mäta sig med en skjorta. Men en grå t-shirt, navyblå chinos, navyblå blazer och ett par munkskor eller snygga oxfords är en outfit som i många lägen är betydligt mycket snyggare än en full kostym. Den typen av outfit passar perfekt på jobbfester, After work eller en middag med din bättre hälft.

grå-tshirt
Underskatta aldrig den grå t-shirten

Hur ska den sitta då?

Kolla in vår guide: ”Hur ska en t-shirt sitta?” för de 3 gyllene reglerna till perfekt T-shirt-passform!

Föregående artikelSkratt är bra för hälsan – Så skratta mer!
Nästa artikelHur blir man mer produktiv? – Zeigarnik-effekten är svaret!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.