Sneakers, sneakers och åter sneakers

Som jag sagt tidigare så blir det mycket sneakers i sommar. Färgtemat är vitt och vitt och stilen är enkel, avskalad och tidlös. Sneakers är så pass trendigt i år att de utan konstigheter går att bära till allt från shorts och t-shirt till full kostym.

Sneakers sommar 2014!

Det är ingen enorm skillnad mellan sneakersmodet nu i sommar och tidigare i vår, men det finns så otroligt många snygga sneakers så jag plockat fram mina 5 favoriter när det gäller sneakers sommar 2014.

Converse All Star Ox

sneakers sommar 2014 converse all star ox vit
Tidlös canvas och gummi i obekväm men snygg kombination

Abnormt obevkäma men så oerhört klassiska. Dessa skor verkar aldrig gå ur modet och funkar lika bra i sommar som förra året. Glid gärna omkring i dem barfota med ett par upprullade chinos och en vit skjorta för den perfekta ”sommar-fest-looken”. Canvas och gummi i tidlöst klassiker.

Fred Perry Westcliff

sneakers sommar 2014 fred perry westcliff
Utan tvekan min personliga favorit. Vitt skinn med en skön färgklick

En personlig favorit i sommar. De här snyggt minimalistiska skorna från Fred Perry har allt som sneakersmodet förespråkar i sommar. En tunn gummisula och överdel skinn med en snygg färgdetalj.

Puma Suede Classic

sneakers sommar 2014 puma suede classic
En fantastisk färgklick i det annars bleka sneakersutbudet

Man känner sig nästan tvingad att slänga in en mockasko bland alla dessa skinnskor. Här är en skön modell från Puma iturkos och fyndigt brandgul. Enkel i stilen, precis som de flesta av sommarens sneakers, men med en klick färg.

Nike Tennis Classic

sneakers sommar 2014 nike tennis classic
Ett ord, tidlös

Bara snäppet under Fred Perryn på min ”favoritskala” landar den här klassiska Nike-skon. Skönt tunn och med en trevlig färgdetalj. Väldigt avskalat och stilrent.

Nike Air Max 90

sneakers sommar 2014 nike airmax 90
Maximal komfort i likblek mix av skinn och mesh

Skin och mesh i skönt ventilerande kombination. Nike Air Max 90 är ett par rejält dämpade skor med en modern look i helvitt. Passar utmärkt till allt från chinos och skjorta till jeans och t-shirt. Får du ont i ryggen av den betongklump dina Converse-skor är så kanske det är dags att byta upp sig till ett par Airmax och känna känslan av moln under fötterna.

Föregående artikelNike free 5.0 2014 – Ny modell av den otroligt populära skon
Nästa artikelHerrmode Sommar 2014 – HM inspirerar på stranden
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.