Nike har verkligen hittat en guldgruva med sin Nike Free 5.0-serie, precis som varje år så har det nu kommit en ny modell

Vilken var förra årets mest populära sko? Utan tvekan Svarta Nike Free 5.0. I år är året då sneakers blir vardagsskor igen (som på det magnifika 90-talet), och förra året var upptrappningen som ledde till det vi ser i år.

Nu har Nike precis kommit med en ny modell av sin moderna ikon till sko, Nike free 5.0 2014, den har fortfarande samma vita sula och svarta överdel, den har de praktiska snörena inne i skon som får skon att sitta så där härligt bra, och självklart så är den fortfarande lika lätt och flexibel.

nike free 5.0 2014 svart
Nike Free 5.0 – 2014 vs 2013

Vad är nytt på Nike free 5.0 2014

Det som ändrats är att den vita sulan är lite tunnare, sulan är också delad på fler ställen för att det inte skall fastna gruskorn lika lätt. Designmässigt så går det vita upp på hälen av skon. I det stora hela är den mycket lik, men lite sportigare.

Kan man ha Nike free 5.0 till dressade kläder?

Om du inte har planer på att vara klassiskt proper så funkar det utmärkt. Så länge du känner att outfiten håller i sin helhet så funkar sneakers till dressade kläder, det är bara att omfamna dem och köra till shorts, chinos, jeans eller vad du nu känner för. Åtminstone i år.

Vart kan man köpa Nike free 5.0 2014?

Överallt! Skämt och sido så finns de på så gott som alla skoaffärer, ingen är dum nog att missa förra årets mest populära sko i sitt nya utförande.

Exempel på butikers om har dem:

Föregående artikelVad är nytt i iOS 8? Här är Apple WWDC 2014 på 10 minuter!
Nästa artikelSneakers sommar 2014 – Fortfarande vitt och stilrent
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.