Vårens sneakers går alla i vitt, det är trenden som gäller. Vitt och lite dressat

2014 blir Sneakersarnas år! I år kommer vi se en hel del sneakers till kostym, och andra allmänt dressade outfits. En ganska skön trend som jag verkligen ser fram emot!

Det skall bli skönt att (utan att kompromissa med stilen) kunna skippa de hårda och lite smått obekväma oxford- och munkskorna till fördel för ett par Stan Smith eller Nike Air Force. ledigt, avslappnat och riktigt snyggt.

Sneakers Våren 2014!

Jag har tagit fram 4 favoriter bland det enorma utbudet av årets sneakers, och så här ser trenden ut när det gäller Sneakers våren 2014!

Fred Perry – Kingston

sneakers våren 2014 fred perry kingston
Slimmad och enkel i vitt skinn

Klassiska vita sneakers i skinn. En enkel design som alltid går hem, oavsett jeans och t-shirt eller chinos och kavaj. Ett riktigt snyggt alternativ i vår!

Nike – Air Force 1 Mid

sneakers våren 2014 nike air force 1 mid
Ett par rejäla sneakers, men riktigt snygga när de kombineras rätt!

De helvita Nike Air Force, klassiska stora sneakers som ändå funkar bra tillsammans med dressade kläder. Kombinera dem helst med en i övrigt slimmad outfit i klassiskt snitt, inga pösiga byxor eller för stora skjortor, utan stilrent och sobert, då blir det en perfekt mix av sneakers och dressade kläder!

Adidas – Stan Smith

sneakers våren 2014 adidas stan smith
Den ikoniska klassikerna. Vita sneakers i skinn med en skön färgdetalj på hälen

Min personliga favorit när det gäller sneakers vår 2014. De har allt, de är lagom slimmade, vita, i skinn och med en skön liten färgklick på hälen. Skon har funnits i olika utföranden sedan 1971, den är minst sagt ikonisk!

Lacoste – Marcel

sneakers våren 2014 lacoste marcel
Vit canvas, det blir aldrig omodernt

Enkelt vita sneakers i canvas, Lacoste vet hur man gör lågmälda men ändå karakteristiska skor. Snyggt, enkelt och användbart

Föregående artikelBra morgonrutiner – 9 Knep som ger dig en riktigt bra start på dagen!
Nästa artikelÖlets historia på 3 minuter
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.