Det är alltid kul med ikoner, vi hör ofta talas om ikoner inom musik, film, teater och konst, men sällan använder man ordet ikon när det handlar om kläder & skor

Adidas sko, Stan Smith är dock onekligen en ikon. Skon är uppkallad efter tennisspelaren med samma namn som på 70-talet var rankad som världens bästa.
Modellen lanserades dock redan på 60-talet, men döptes 1971 om till Stan Smith när Adidas och Stan Smith signade ett sponsoravtal.
Skon är även med i Guniess Rekordbok som en av världens mest sålda modeller och har genom åren kommit i en mängd olika upplagor och färger.

stan-smith-adidas-skor
En ikon bland skor.

Adidas gör nu en nylansering av skon, och i min åsikt så har den aldrig sett så här bra ut. Det är verkligen ett bevis för att stil går i cykler.
Stan Smith blir onekligen en av vårens och sommarens mest populära skor, de kommer bli 2014 års Converse All Star, och hur gärna du än vill så kommer du inte vara ensam om att bära dem. Men vad gör det? Snygga skor är snygga skor.

Skon kommer finnas i Blått, Rött och den ikoniskt Gröna och du hittar dem bland annat i Adidas Webbshop.
Här nedan är en video som Adidas tagit fram i samband med nylanseringen av Stan Smith.

Föregående artikelMotivationstal av Arnold Schwarzenegger – Förvånansvärt fantastiskt bra
Nästa artikelReglerna för Amerikansk Fotboll – En sport som kan kännas helt ologisk
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.