Skinnjacka, kostym eller hipstermössa? Hur vill de att vi skall se ut egentligen?

Mode och kläder handlar till väldigt stor del om att få rätt typ av uppmärksamhet och att framställa sig själv så som man vill uppfattas. Oftast så finns det också ett intresse av att vilja framstå som attraktiv för det motsatta könet (eller samma kön om man kör det racet).
Men hur vill tjejer att killar skall klä sig egentligen?

Den här guiden är effekten av mängder med diskussioner, intervjuer och frågestunder med våra favorit-kvinnor. I kombination med vår artikel om 5 klassiska stilmissar så är det här alla svar du behöver på frågan ”Hur vill tjejer att killar ska klä sig?”!

Vill du ha tips på var du köper kläder som stämmer överens med hur kvinnor vill att du klär dig så rekommenderar vi Arket, Care of Carl och Arket. Där hittar du ett brett utbud av tidlösa kvalitéts-kläder.

1: Bär färg, men lagom

Hur vill tjejer att killar ska klä sig
Hur vill tjejer att killar ska klä sig? Ska vi ha färg, eller köra nordiskt-svart-vit?

Färg verkar nästan tabu-belagt här i den kalla norden. Svart och grått dominerar totalt alla kollektioner, år efter år. Man skulle kunna tro att vi som är så svältfödda på solljus och värme skulle välja varma och härliga färger, men inte.

Färg har den magnifika egenskapen att lyfta fram dina olika drag, och presentera dig på ett så attraktivt sätt som möjligt. Färg gör dig även långt mycket mer intressant och får dig att se världsvan ut. Anledningarna till att bära färg är både bra och många. Men om ingen av de ovanstående övertalar dig så bör du veta att kvinnor verkligen vill att män bär färg. Det gör din outfit mer genomtänkt, mer intressant, varmare och mer inbjudande, så släpp den där svarta tröjan eller skjortan.

En bra start till att få in mer färg i garderoben är att läsa vår guide till att färgmatcha kläder, där lär du dig grunderna och kan sedan enkelt komponera klockrena outfits med precis lagom mängd färg.

På tal om färg, glöm inte att göra vårt gratis färganalys-test, där du får reda på exakt vilka färger du passar bäst i.

2: Investera i snygga jeans

Jeans är ett sånt där plagg som alla har men där det verkligen syns om någon tänkt efter. Lite för slappa jeans signalerar tydligt att du inte ens bryr dig om något så basalt som hur dina mest användbara byxor sitter. Det ger folk omkring en rätt tydlig bild av bristen på tanke i din klädsel.

Väl sittande och snygga jeans är faktiskt inget som måste kosta 2500kr heller. Ett par bra jeans finns från 600kr. Och kom ihåg, det viktigaste är hur de sitter och att färgen inte är helt off, bra kvinnor bryr sig inte om vilket märke det är.

Som vanligt vill jag bara flagga för att jag är medveten om att allt det här låter oerhört ytligt, men vad fan skall man göra? Världen är ytlig och den dagen man inte längre från enorma fördelar av att tänka på sitt yttre, då kommer vi sluta komma med ”ytliga” tips.

Ska du köpa snygga jeans så rekommenderar vi att du kollar in Care of Carl eller Arket.

3: Vad du än bär med självförtroende är snyggt

hur vill kvinnor att män ska klä sig

Ja, nästan i alla fall… Självförtroende är alltid intressant och attraktivt och det är väl precis det vi är ute efter?

4: Försök inte för mycket

Försök aldrig vara mer än vad du egentligen är. Det handlar inte om hur mycket pengar du har eller vilket jobb du har, det handlar om vad du kan bära med självförtroende och på ett bekvämt sätt. Bara för att något är inne så skall du inte tvinga på dig det, du skall till exempel inte följa trender allt för hårt.
Är du osäker på vilka av de nya trender som passar dig så kan du alltid safea med klassiker. Klassiker är alltid snyggt och passar så gott som alltid in.

hur vill tjejer att killar skall klä sig?
Bara för att det är inne så betyder det inte att du passar i det. Överdriv inte med alla trender som kommer och går

5: Underskatta inte klassikerna

Som sagt, klassiker är klassiker av en anledning, och när de bärs upp med självförtroende, väl färgmatchade och med en god passform så är de oslagbara. Och kvinnor gillar oslagbara saker.

Om du känner för att se över din garderob efter att ha läst det här så bör du hålla utkik efter åtminstone de här 8 sakerna.

  1. En blazer – Kolla in Arket för snygga blazers.
  2. Väl sittande jeans
  3. En skinnjacka – Arket har ett stort utbud skinnjackor
  4. T-shirts som sitter perfekt
  5. En button-down-skjorta – GANT är bäst just nu på button-down-skjortor
  6. En stickad tröja
  7. Ett par snygga sneakers – kolla in Spartoo
  8. Ett par väl omhändertagna skinnskor

Har du de här sakerna i din garderob så har du en bra bas att bygga vidare från, en bas som uppskattas av kvinnor.

6: Satsa på skorna!

Kvinnor tittar mycket mer på skorna än vad vi män tror. Vita sneakers är sjukt snyggt, men bara så länge de är vita. När de börjar bli mer grå-gula och smutsiga, då är det dags att byta eller tvätta dem med klorin (så länge inte är i skinn) för läääänge sen.

Lägg lite tid och pengar på dina skor, det kommer löna sig, för kvinnor uppskattar en man som har ordentligt på fötterna.

Läs även:

jeans till kavaj skor

Fyll på garderoben med kläder som tjejer gillar

Behöver du utöka din garderob med lite nya kläder? Kolla då in Arket, Afound eller Arket, de har mängder av stilrena och tidlösa kläder för män, precis den typen som kvinnor vill att män ska ha på sig.

Sammanfattningsvis

Det handlar om att få in lite färg i din garderob, köpa kläder med bra passform och att bära upp dina outfits med självförtroende. Gör du dessa saker så kommer det uppskattas av majoriteten av alla kvinnor!

Föregående artikelHur Funkar Roulette-System? Och Vilka Klassiker Finns?
Nästa artikelLyckas På Jobbet Genom Att Följa De Här 3 Enkla Stegen
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.