Du trodde säkert aldrig att du skulle få höra att det är en stilmiss att följa trender? Men så är det

Dock inte alltid, och dock på olika sätt för olika personer. Vill man ha en allmänt snygg och modern look som känns fräsch, då måste man följa trender, men inte slaviskt. Alla passar inte i allt, och bara för att blommigt är inne sommaren 2014 så betyder det inte att du är snygg i blommigt.
Vissa personer passar i blommigt men ser förjävliga ut i svart. Andra klär bäst i svart men skulle se ut som en LSD-tripp i blommigt.

Det bästa du kan göra är att hålla koll på trender, och sedan noggrant välja vilka du känner att du passar i och kan bära upp.

Det handlar om att bära upp din stil

Jag har sagt det förut och säger det igen, det viktigaste som finns när det gäller mode och stil är att bära kunna bära upp din outfit/stil. En kostym för 16.000kr är inte snygg om du inte bär upp den. Samtidigt kan en kostym på 990kr var det snyggaste på jorden om du bär upp den som en kung.

Så följ inte trender slaviskt, välj ut det som passar dig och skapa din perfekta stil.

Föregående artikelPrime Burger recension – Chili <3 burgare!
Nästa artikelStickade tröjor – Perfekt för höst- och vinterstilen
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.