Carrie hit och Carrie dit, drinken är god helt enkelt…

Om någon ställer sig i en bar och beställer en cosmopolitan på krogen så finns det bara en sak alla tänker på, serien Sex and the city. I serien häller de ytliga kvinnorna, som allt handlar om, i sig cosmos samtidigt som de pratar om hur ytliga de är. Ja du fattar, det är inte vår favoritserie. Men drinken däremot, den är värd att prova, för cosmopolitan är en jäkligt smarrig drink.

Vad innehåller en Cosmopolitan?

  • 4cl Citronvodka
  • 2cl Cointreu
  • 4cl Tranbärsjuice
  • Is
  • Cocktailglas

Hur gör man en Cosmopolitan?

  1. Blanda alla ingredienser i en shaker och skaka noga
  2. Häll upp i ett cocktailglas
  3. Garnera med någon form av frukt, t.ex. en limeskiva eller ett björnbär

När den väl hällts upp i ett tjusigt cocktailglas så är det bara att njuta av en jäklig god drink, att den har det rykte den har är väl lite sak samma om den är god?

Sugen på mer drinkar?

Föredrar du vodka som spritsort så tycker jag du ska kolla på våra andra vodkadrinkar, där hittar du garanterat något som passar dig och dina gäster! Är det syrligt och friskt du gillar, ja då borde du kolla in alla våra drinkar med lime eller våra drinkar med citron, där hittar du massvis av gott!

Föregående artikelNybörjarguide Och Investeringsalternativ För Ovana Investerare
Nästa artikelFörmåner På Jobbet – Glöm Inte Dessa När Du Förhandlar
Manlighet är ett jäkligt intressant ämne, vad är manlighet? hur blir man manlig? vad är omanligt? Djupa frågor... Men jag är inte bara djup som en Kent-låt från 2001, andra saker som intresserar mig är öl, roliga Youtubeklipp och solglasögon. Mycket nöje!