Du må vara vuxen, men alla de här 6 sakerna visste du troligtvis inte!

Som vanligt vill vi bidra till den ökade allmänbildningen och streetsmartnessen i Sverige. Jag menar, om du inte kan glänsa med att du vet hur man får ut kärnorna ur ett granatäpple eller hur man kyler öl riktigt snabbt, då vet jag inte vad som är imponerande att kunna.

Vi tror i alla fall att det här är sköna grejer att kunna, så därför har vi tagit fram en lista med 6 saker du har gjort fel i hela ditt liv!

1: Du kyler öl fel!

Kyla öl snabbt
Kyla öl snabbt

Kall öl är godare än varm öl. Jag tycker det räcker som motivering för att läsa den här guiden till att kyla öl snabbt!

2: Du tar ut kärnorna ur ett granatäpple fel!

Hur får man ut kärnor ur granatäpple
Hur får man ut kärnor ur granatäpple

Öppna aldrig ett granatäpple med vit skjorta! Det är råd nummer 1 när det kommer till den här goda men udda frukten. Råd nr 2 är att ta ut kärnorna på rätt sätt!

3: Du kastar amerikansk fotboll fel!

Hur kastar man en amerikansk fotboll
Hur kastar man en amerikansk fotboll

Det är inte varje dag man stöter på en Amerikansk fotboll, men när man väl gör det så är det ju nice att kunna kasta den utan att se helt efterbliven ut. Så kolla in den här guiden!

4: Du skalar banan fel!

Hur skalar man en banan
Hur skalar man en banan

Aporna må vara mindre begåvade kusiner, men en sak vet de i alla fall hur man gör, och det är att skala bananer! Så här skalar man banan rätt!

5: Du värmer pizza fel!

Hur värmer man pizza
Hur värmer man pizza

Micrad pizza blir alltid saggig och kass, och att ställa in ett vattenglas är bara en myt. Det bästa sättet att värma pizza är faktiskt i stekpannan!

6: Du knäcker ägg fel!

Hur knäcker man ägg
Hur knäcker man ägg

Äggskal i pannkakan eller omeletten är ingen höjdare, och anledningen till att du får skal i smeten är för att du knäcker ägget fel. Så här skall du göra!

Föregående artikelHur mycket tjänar Youtubers? – Här är de 10 största!
Nästa artikelPiña Colada – För Ibland Så Behöver Man Kokos
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.