Granatäppelkärnor är lika goda som de är svåra att få tag på

Kripsiga, syrliga och vidunderligt söta. Granatäpplen är utan tvekan en frukt vi använder alldeles för sällan. I och för sig så kanske det beror på att de flesta tycker att det är alldeles för svårt att få ut kärnorna för att det skall vara värt det?
Men som vanligt så är sånt som verkar svårt bara en fråga om teknik, och om du är en av de som ställt frågan: ”Hur får man ut kärnor ur granatäpple?” så är det bara att tacka och ta emot, för här nedanför är två olika tekniker som gör det svinenkelt att få ut kärnor ur granatäpple!

Få ut kärnorna ur ett granatäpple – Utan vatten!

Få ut kärnorna ur ett granatäpple – Restaurangknepet!

Föregående artikel24 Drinkar På Whisky Du Kanske Inte Provat Förut!
Nästa artikelHur Många Håller Nyårslöftet Egentligen?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.