Introvert eller extrovert? Vad bör du jobba med?

Alla är vi olika, jäkligt olika! Att vi är olika innebär att vi alla har både styrkor och svagheter, och lyckas man använda dessa på bästa sätt så kan man komma jäkligt mycket längre än om man forcerar sig till att göra något man inte alls passar för. Därför kan det vara jäkligt nyttigt att göra ett personlighetstest och se vilken personlighetstyp man är.

Myer Briggs – Den vanligaste modellen

Den absolut vanligaste modellen för att avgöra vilken personlighetstyp man är kallas för ”Myer Briggs-modellen”. Det hela går ut på att man svarar på 75 frågor, alla med endast 2 alternativ, men knepigt ställda. Resultatet är baserat på 4 olika kategorier och åt vilket håll du lutar inom varje kategori, t.ex. Är du introvert eller extrovert, är du benägen att fatta beslut baserat på känsla eller eftertanke?

Vet du inte vilken personlighetstyp du är så är det bara att kolla in vårt personlighetstest och sen hoppa tillbaka hit för att se vilken yrkestyp som passar dig bäst!

”Vilket jobb passar min personlighet?”

Som sagt så har alla personlighetstyper sina styrkor och svagheter, och baserat på dessa så kan du med fördel försöka hitta det jobb som skulle passa dig bäst. Att ha kul på jobbet är trots allt extremt värdefullt.

I infographicen nedanför finns information om de olika karaktärsdragen samt exempel på yrken som passar de olika personlighetstyperna.

Vilket jobb passar min personlighet
Vilket jobb passar dig bäst?

 

Föregående artikel4 Sätt ett stillasittande jobb dödar dig långsamt
Nästa artikelMicrosoft Surface Pro 3 – Nu börjar de närma sig! *Sponsrad video*
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.