Vad föredrar du, blommigt eller rutigt?

Vad är nytt på kostymfronten i år? Är det kritstreckat och mörkt marinblått som tidigare år? Nej, 2015 ser det helt annorlunda ut.
Här är de 4 starkaste kostym-trenderna 2015!

1: Korta kostymer

Drömmen om sommaren gör sig tydlig även i kostymmodet. Shorts med matchande kavaj kan vara jäkligt snyggt i rätt sammanhang, och jag hoppas vi kan se fram emot en lika varm sommar som förra året så man får en chans att lufta benen samtidigt som man kan dressa överdelen.

kostym trender 2015
Kort kostym från Michael Kors

 2: Mönstrade kostymer

Mönster har vi skrivit om ett par gånger redan, och på kostymsidan är det precis lika inne. Personligen skulle jag lägga vare sig pengar eller energi på den här typen av extrema kostymer, men det kanske bara är jag som är lite väl klassisk…

Oavsett vad man gillar så kommer mönstrade kostymer att vara något vi får vara beredda på att matas med i år.

kostym trender 2015
Mönstrad kostym från Jack Spade

 3: Blåa kostymer

Blått, vad kan man säga. Det känns lite dumt att ta upp det som en trend för i år, blåa kostymer har funkat i alla år. Men 2015 kommer vara året då det säljs jäkligt lite svarta kostymer, det blåa kommer dominera fullkomligt.

Gillar du blått så kan det vara läge att kolla in vår guide till vilka färger som passar till blått.

kostym trender 2015
Modernt blå kostym från Ralph Lauren

 4: Avslappnade kostymer

Något vi skrivit om tidigare är mixat mode, alltså en mix av avslappnade och dressade kläder. En stil som långsamt växer för mig och som troligtvis kommer vara svinsnygg någon gång i Augusti.

När det gäller kostym-trender 2015 så det inget undantag, vi kommer få se en hel del kostymer med avslappnad passform och en allmänt casual känsla.

kostym trender 2015
En avslappnad kostym från Ovadia & Sons
Föregående artikelMicrosoft Surface Pro 3 – Nu börjar de närma sig! *Sponsrad video*
Nästa artikelHur fungerar odds? – Jag tippar på att du fattar det här
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.