Utan dessa 4 tips kommer du aldrig få tjejen du stirrar på

En av mina bästa vänner är flerfaldig svensk mästare, internationell mästare och vinnare av otaliga turneringar i Judo. Han började som riktigt liten och har arbetat sig upp för att bli en av de bästa i sin sport. Han använder olika tekniker för att hitta skärpan och den där gnistan inför en match.

En speciell teknik som används är att han bastar innan invägning för att komma under en viss vikt och sedan bulka sista timmarna för att komma ifatt och bli tyngre. En klassisk teknik använd inom kampsport.

På liknande sätt går det även att använde vissa tekniker för att bli bättre i sociala situationer och speciellt i situationer som handlar om att våga gå fram till tjejer.

Innan du bygger upp ditt eget fantasiharem med lättklädda tjejer bör du fundera på vad vi egentligen menar. För vi pratar inte om lökiga tekniker som neggning eller tröttsamma raggningsrepliker från Barney Stinson. Att slipa dina tekniker likt en äkta atlet handlar om att ändra ditt beteende och din charm, om du så vill, till det bättre.

Det finns larviga system med poängsättning och annat trams men vi poängsätter inte andra människor. Vi utgår från att vi har något intressant att tillföra i deras liv och de i vårt, därför ska vi ta kontakt. Om du är ute efter snabbt ragg och one-night stand då kanske The Game ändå är boken du borde läsa.

Med andra ord: kom inte och klaga på att tjejen du raggade upp dumpade dig efter första dejten när du släpade med henne hem efter diverse upprepade klyschor. Egentligen gick hon hem med dig för att slippa ditt tjat och att hon förmodligen tyckte synd om dig.

Med det sagt, finns det snygga sociala tekniker och metoder som fungerar i alla situationer och speciellt om du har för avsikt att gå fram till en tjej.

Dance like a butterfly sting like a bee

Inom boxning finns en klassisk andningsteknik för att behålla sitt lugn. Det innebär att du andas in genom nästan och ut genom munnen. När du står inför uppgiften att gå fram till en tjej (ofta lätt okänd) kan din puls skena och din hjärna målar upp scener om hur du halkar, vispar ner drinken i hennes blus och slår ut din ena framtand i bardisken. Du är osäker. Tänk först och främst på din andning.

Du är inte ensam om din rädsla för att bli avvisad. Föreställ dig worst case scenario, det vill säga att hon artigt tackar nej och ber dig gå.

En annan teknik som inte är lika spontan är att ge dig ut på en löprunda eller gå till gymmet innan utgång. Det gör att du stressar av dig och du får mer självförtroende. Du kan dock tänka på att spara dina dagar för personliga rekord till senare.

Att göra några oskyldiga yogaövningar kan ibland göra hela skillnaden. Du behöver kanske inte göra Kråkan-posen, det räcker oftast med att spänna händer och tår för att sedan släppa och andas ut.

Här är två frågor, perfekta för intressanta diskussioner:

  • Skulle du helst sola på en strand i Mexiko eller åka på kulturresa till Italien?
  • Skulle du helst gå på Jazz klubb eller gå på musikal?
våga gå fram till tjejer
Lär dig kontrollera din kropp och din andning, då går du segrande ur striden mot din egen nervositet

Byt perspektiv

Det här är kanske den absolut största motgången vi målar upp – i våra huvuden. Faktum är att den där till synes underbara tjejen du vill prata med har också samma osäkerheter och problem som du har. Frågan ”tror du på kärlek vid första ögonkastet?” är unik på det sättet att det låter kanske gulligt, men bara om du endast bryr dig om utseendet. Du vet ju ingenting om tjejen, varför du inte hellre behöver ställa dig själv frågor ifall hon är din framtida fru eller kvinnan i ditt liv. Gå fram till henne och bjud henne på en ölsort du själv gillar.

  • Får jag bjuda på en öl som är riktigt god? (Se då till att du VET vad du ska beställa så du inte viftar med kreditkortet och beställer två stora stark)
  • Hellre vinna på lotteri eller hitta drömjobbet?

Kroppsspråket pratar mer än munnen

Låt oss säg att du bestämmer dig och går fram till en tjej som sitter på en parkbänk med sin hund. Hon ser dig komma. Innan du ens har öppnat munnen kommer hennes undermedvetna gjort en total analys över ditt sätt att föra din kropp.

För det första, släpp Tv:n. Du kanske är gymmets biffigaste kille men det innebär inte att hon letar efter flytthjälp. Slappna av i axlarna och låt armarna falla ned längs sidorna. För det andra, Quasimodo är ringaren i Notre Dame, inte killen på stan (även om han gick ut på stan emellanåt). Sträck på dig.

Om det nu också är så att hon noterat din ankomst, försök hålla ögonkontakt med henne fram tills du når avstånd för ett normalt samtal och kan introducera dig. Din blick kommer göra hela situationen mer spännande och det gör också att hennes uppmärksamhet flyttas från din kropp.

  • Surfbuss genom Australien eller Lyxhotell i New York?
  • Star Wars eller Star Trek?

myter om män

Var dig själv

Tanken med alla dessa övningar, tekniker och frågor är för att du ska känna dig mer bekväm med dig själv. Avslutningsvis, rör på dig. Gå fram till tjejen. Oavsett om du är blyg eller inte så kommer verkligheten aldrig bli som i ditt huvud. Våga ta chansen att gå fram till henne. Det är bättre att du säger något än att du låter henne försvinna ut ur ditt liv för alltid. Om du är osäker på hur du ska presentera dig kör på något enkelt. ”Hej, Jag tror inte vi träffats tidigare. Jag heter [Ditt Namn]”. Enkelt, kort och artigt.

  • Var i världen har du alltid velat resa?
  • Ska vi gå hem till dig eller mig…?
Föregående artikelBitcoins Uppgång Och Fall – Här Är Vad Du Behöver Veta
Nästa artikel4 Alternativ Till Skjorta På Jobbet – Variera Din Vardag!
"If you need a friend, get a dog". Ibland citerar jag fiktiva personer, ibland skriver jag om dem. Men för det mesta är det en lögn. När jag inte unnar mig en India Ale från Nils Oscar på "bästkusten" läser jag om sådant som intresserar mig. Jag önskar jag kunde säga att jag alltid är objektiv. Men det vore två lögner i samma bio. Det värsta som finns? När personer säger "enligt min åsikt" - Jag vet att det är din åsikt, det är du som säger det."