Betalt reklamsamarbete med Dejtingsidor.nu

Låt oss hitta sidan som passar dig bäst…

Alla söker vi någon gång i livet efter kärleken. De flesta av oss behöver dessutom göra det mer än en gång. Alternativen är många, man kan hitta kärleken via gemensamma vänner, nyårsfester, kräftskivor, barer och singelresor, och så kan man så klart använda sig av dejtingsidor. Men vilken dejtingsida är bäst egentligen? Svaret på den frågan beror så klart på vem du är och vad du är ute efter.

Dejting på nätet har nästan blivit normen för hur man hittar kärleken på 2000-talet. I början ansågs det lite konstigt, men i takt med att internet växer och världen på så sätt blir mindre så blir nätdejting mer och mer standarden för hur man träffar människor. I den här artikeln tittar vi på 3 stora dejtingsidor och jämför vem de passar bäst för, så att du kan hitta den dejtingsida som är bäst för dig.

Vill du jämföra fler sidor för att lättare kunna hitta vilken som är bäst för just dig så rekommenderar vi att du kollar in Dejtingsidor.nu, det är en site som gör just det, jämför dejtingsidor baserat på en lång rad olika parametrar.

1: Match.com

Match.com är gamla i gemet. De har funnits i många år och har därför en väldigt stor databas med singlar. Just eftersom de funnits så länge och är så stora så har de fantastisk säkerhet, bra sökfunktioner och en utomordentlig matchningsalgoritm. Allt för att hjälpa dig hitta kärleken så enkelt och säkert som möjligt.

Match.com passar de allra flesta, just eftersom de är så stora.

bästa dejtingsidan

2: Elitsinglar

Elitsinglar utlovar ambitiösa singlar som vet vad de vill få ut av livet. Det gör att siten är bäst lämpad för dig som är över 35 och anser dig själv vara ambitiös och målmedveten. Målet med elitsinglar är inte att vara elitistisk och snobbig, nej målet är helt enkelt att para ihop folk som tänker och tycker likadant.

Elitsinglar passar dig som vet vad du vill och som är 35 eller äldre.

3: Be2

När du startar ett konto på Be2 så gör du ett utförligt personlighetstest. Ditt resultat i testet används sedan för att matcha dig med passande singlar. Det är ett smart sätt att med hjälp av social vetenskap försöka hitta rätt partner för dig.

Fördelen med personlighetstest är att du behöver granska dig själv på ett ärligt sätt för att kunna besvara frågorna. Att känna sig själv är ofta nyckeln till att kunna öppna upp och lära känna andra människor.

Be2 passar bra för dig som är letar efter ett seriöst förhållande och gärna träffar andra singlar som uppskattar personlighetstest och som har en djupare förståelse för sig själv.

Sammanfattningsvis

För att besvara frågan vilken dejtingsida är bäst? så har vi jämfört 3 populära sidor och tittat på vad som skiljer dem och åt och vem de passar bäst för, så att du kan hitta en sida som passar dig som person.

  1. Match.com – Sidan har funnits länge och är överlägset störst i Sverige. Därför passar match.com alla tänkbara singlar i alla åldrar.
  2. Elitsinglar – Vet du vad du vill få ut av livet och hur du ska uppnå det, och vill dela livet med någon som är lika målmedveten som du? Då passar elitsinglar dig som handen i handsken.
  3. Be2 – Den här sidan baserar sin matchning på ett utförligt personlighetstest som du tar när du skapar en profil. Gillar du ett vetenskapligt approach till dejting så är Be2 helt rätt för dig!

Lycka till!

Föregående artikel5 Livsläxor Att Ta Med Sig Hem Från Blackjackbordet
Nästa artikelVad Är Det För Skillnad På Cava Och Prosecco Och Champagne?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.