En välbalanserad outfit för afterworken

AW med jobbet eller polarna? Osäker på vad du skall ha för outfit? -”Skall jag köra på skjorta och slips för att framstå som proper, eller gå på t-shirt för att inte verka för stel?” Oroa dig inte, det här är precis vad du behöver, en lagom dressad, och avslappnad, outfit för AW. Outfitten presenteras i samarbete med Outfittery!

Mörkblå jeansskjorta

outfit för afterwork
Jeansskjortan säger så mycket. Man är medveten om att det är en skjorta, men samtidigt så är man lite mer casual och trendig, ett härligt mellanting

Jeansskjortan är ett sånt där plagg som lägger sig i det eftertraktade mellanläget mellan helt avslappnade kläder och lite mer dressade sådana. Det är en skjorta, men samtidigt inte. Det är ett plagg som är helt beroende på vilka plagg man har i övrigt. Kombinerar man den med lite mer dressade byxor och ett par stilrena skor så får man en en typ av outfit. Kör man den till tvättade jeans och ett par converse så blir det något helt annat. Man får det bästa av två världar helt enkelt!

Beige Chinos

outfit för afterwork
Ett par klassiska ljusa chinos livar upp lite mer än ett par blå jeans

Traditionella beige chinos, funkar bra till mycket och är ett ”go to plagg” när man tycker det är lite trist med jeans men inte vill gå hela vägen till kostymbyxor. Precis lagom dressat för att passa in i en outfit för after work.

Ljusa sneakers

outfit för afterwork
Vita sneakers ger dig en ren och fräsch utstrålning

Vita sneakers gör sig väldigt bra med det mesta. Något ljust på fötterna ger hela outfiten en fräsch och modern känsla, det är en enkel detalj som gör väldigt stor skillnad.

Ett skärp helt enkelt

outfit för afterwork
Det bruna bryter av på ett snyggt sätt

Ett brunt läderskärp bryter av outfiten på mitten och ger en snygg men subtil kontrastfärg som matchar bra med både det beiga i byxorna och det blåa i skjortan.

Sugen på mer?

Om du gillar den här outfitten och är sugen på fler så tycker jag du skall kolla in Outfittery! Deras koncept är att du skall slippa fundera över bra outfits, de tar fram dem åt dig och skickar dem i en snygg låda på posten. Perfekt om du har svårt att hinna eller helt enkelt inte känner att det brukar bli så genomtänkt när du handlar.

Till Outfittery!

Föregående artikelWorkaholics säsong 5, kreativa slackers! -Sponsrad video-
Nästa artikelAtt tala inför grupp – 8 Tips som gör dig till mästare!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.