Äntligen är det så pass varmt att man kan låta vaderna synas! Sugen på nya shorts? Här är våra favoriter i år!

Ett par snygga shorts och en skjorta, den perfekta outfitten en varm sommardag. Många gånger hör man att shorts är lite för casual för att kunna bäras på fest, dumheter säger jag. Shorts funkar lika bra en grillkväll som på en klassiskt skön sommarfest. Kombinerat med en snygg skjorta och lite armband blir det riktigt snyggt, och när outfiten är genomtänkt så gör den avslappnade atmosfären kring shortsen hela outfiten nästan snyggare än klassiska chinos eller andra långbyxor.

Här våra 7 favoriter när det kommer till herrshorts 2014!

Massimo Dutti

Klassiskt stilrena Massimo Dutti gör mig sällan besviken. Precis som alltid har de ett flertal riktigt snygga plagg som håller stilen perfekt. Här är 2 favoriter.

Klassiskt marinblå

Herrshorts 2014 marinblå massimo dutti
Marinblått från Massimo Dutti

Marinblå chinos-shorts är alltid användbart. En klassisk färg i ett klassisk utförande. Har du inga shorts alls så rekommenderar jag att börja här.

Skönt lavendellila

Herrshorts 2014 lila massimo dutti
Lavendel från Massimo Dutti

I år är det marinblått som dominerar, men det betyder inte att det inte finns plats för den härliga färgen lavendel. En mjuk färg som gör sig riktigt bra i chinos-tyg.

Zara

Vill man ha prisvärt herrmode men känner för att lägga sig snäppet över HM i kvalité så är Zara ett självklart val. Deras sommarkollektion håller måttet som vanligt och de har mer än ett par riktigt snygga shorts.

Korta jeansshorts

Herrshorts 2014 jeans Zara
Jeansshorts från Zara

Förra sommaren var det jeansshortsens år. Det var jeansshorts i drivor var man än gick. En stark trend håller som vanligt i sig några år och vill du safea när det gäller herrshorts 2014 så bör du satsa på ett par korta jeansshorts även i år.

Randigt

Herrshorts 2014 randiga Zara
Randigt från Zara

Var lite unik med ett par randiga shorts. Zara levererar en av årets stora favoriter, lite kortare än de flesta andra shorts och skönt randiga. En lite otippad deltagare på listan över de bästa herrshortsen 2014. Ett par skönt randiga shorts som är något kortare än vanligt. Snyggt, bekvämt och lite unikt.

Avskalat vitt

Herrshorts 2014 vita Zara
Vitt från Zara

Vitt är vitt och funkar så gott som alltid. Vad skall man säga? Vita shorts är bra att ha helt enkelt.

Boomerang

Svenska Boomerang har lyft sig rejält de senaste åren. De har länge haft en ganska trist stil men är defintitivt på väg upp mot GANT och GANT Rugger.

Lågmält gröna

Herrshorts 2014 gröna Boomerang
Gröna shorts från Boomerang

Militärgrön, mossgrön, mörkgrön, kalla det vad du vill. När det gäller chinos och chinos-shorts så är det en klassisk färg.

HM

HM. Sveriges stolthet när det gäller prisvärt mode. Som vi alltid säger så gör de vissa bra grejer, andra mindre bra. Men en sak är konstant, när det blir bra, då är det jäkligt dumt att betala mer.

Mörka jeansshorts

Herrshorts 2014 jeans hm
Mörkblå jeansshorts från HM

En lite längre modell av jeansshorts från HM. Prisvärda, klassisk färg och passar till det mesta.

Föregående artikelFrukost inför lopp! 3 klassiker att ladda med
Nästa artikelVad skulle Don Draper Göra?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.