Tack vare några fyndiga Svenskar så har vi svaret

Veckan innan lön och du är inte speciellt sugen på att laga mat, du messar din sambo: -”Kan inte du ta med mat hem, pallar inte laga
Till svar får du: -”Då får du swisha över lite, för jag har inte ett öre”, Din spontana reaktion? ”Va fan, hur kan du inte ha några pengar kvar? Vad gör du med alla pengar egentligen?”…

Det är här Tinks undersökning kommer in i bilden

Tink, appen som ger dig koll på dina utgifter, ger oss också svar på en tabubelagd men väldigt intressant fråga. Vilka spenderar egentligen mest pengar? Män eller Kvinnor? Eftersom Tink har några tusen användare så kan de lätt samla ihop relevant data på ämnet, vilket de har gjort.

Nu är det tyvärr inte så att datan är på alla typer av köp som existerar, men jag känner ändå att de här 5 kategorierna täcker upp ett tillräckligt stort område för att vi skall kunna klassa det hela som definitiv och livsomspännande sanning.

Vilka shoppar mest – Män eller Kvinnor?

Jag vet inte om det någonsin rådigt något tvivel om vem som köper mest kläder, män eller kvinnor. Om du av någon anledning varit osäker på svaret så bör de här tabellerna stilla din nyfikenhet. Eller ja, snarare mer slå den rakt i ansiktet än bara stilla den, för här är det en ”jordskredsseger”.

Vilka spenderar mest pengar Män eller Kvinnor Vilka spenderar mest pengar Män eller Kvinnor

Vilka lägger mest pengar på mat och fika – Män eller Kvinnor?

Ännu en intressant sammanställning från Tinks alla tusentals användare. Vem fikar mest? Egentligen tror jag att alla redan vet svaret på den här frågan, men det är kul att få det svart på vitt. En annan intressant punkt är att man av det här kan dra slutsatsen att män är lite bjussigare på krogen.

Vilka spenderar mest pengar Män eller KvinnorVilka spenderar mest pengar Män eller Kvinnor

Föregående artikelErik och Mackan visar lite ”Pantade” spartips *Sponsrad video*
Nästa artikelMat som stärker immunförsvaret – Gör kroppen en tjänst
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.