Vill du vara piggare och hinna med mer? Då låter det som att du behöver följa vår guide till att sova bättre!

Sömn är knepiga grejer, man vill ju sova, för det är ju så skönt, men samtidigt vill man komma igång med dagen och få ett försprång. Tack och lov så kan man få allt det där utan att förlora något! Det handlar bara om rutiner och att ha en bra plan.

Här är vår guide i 3 steg till att sova bättre, jag hoppas den kan hjälpa dig!

1: Konsten att gå upp tidigt!

gå upp tidigt Hur blir man morgonpigg

Att gå upp tidigt är något som kräver lite självdisciplin och en bra plan för att lyckas med. Men när man väl fått in en bra rutin så finns det få saker som är så givande som att gå upp tidigt och komma igång med dagen medan de flesta fortfarande håller på och snoozar bort den!
Att klara av att gå upp tidigt känns som en självklart del i en guide till att sova bättre!

2: Därför blir du tröttare av att snooza!

tröttare av att snooza morgon

I många år har man fått höra att man bara blir tröttare av att snooza, men man har aldrig riktigt fått en förklaring. Nu finns det en förklaring och den hittar du i vår guide här nedanför:

3: Hur vet man om man har sömnbrist?

hur vet man om man har sömnbrist

Det här är egentligen inte ett tips på hur du kan sova bättre eller orka gå upp tidigare, men det kan vara jäkligt bra att veta att man lider av sömnbrist innan man börjar mecka med sin sömn! Ta 59 sekudner och kolla på videon i guiden nedanför:

Föregående artikelPhils Burger recension – Unika hamburgare i Stockholm!
Nästa artikelHär är allt du behöver veta om Ebola på 4 minuter!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.