Uppgradera handleden med en snygg smartwatch…

Om du känner att det skulle vara smidigt med en snygg smartwatch för att ha koll på din dagliga aktivitet, dina meddelanden, kalenderaktiviteter eller aktiekurser så är vårt tips att ta en minut och se förbi den klassiska Apple watch. Självklart är det den mest åtråvärda smartwatchen, och den som osar mest premium. Men Apple watch är långt ifrån den enda smarta klockan. Det finns faktiskt flera hundra olika varianter du kan välja mellan.

1: Forever Forevigo, Roséguld

smartwatch i roseguld

Älskar du, precis som jag, Apples klocka i roséguld men helst vill komma lite billigare undan (ingen skam i det, det finns ju annat att lägga pengarna på) så är Forevigo Rosé det perfekta alternativet!

Klockan har samma formfaktor som Apple watch och den där härliga roséguld-färgen. Klockan gör sig väldigt bra till mer dressade outfits i och med sin minimalistiska stil och det faktum att armband och boett är i metall istället för plats eller gummi.

2: Forever Icon, AW-100 Amoled

smartwatch med dykarring

Har du sportig stil så är den här härligt chunky klockan från Forever den perfekta accessoaren. Den andas funktion över form, men på ett manligt och grovt sätt. Den klassiska dykarringen med sekundmarkörer är pricken över i:et som verkligen gör detta till en så kallad ”tool watch”, kategorin klassikerna Oris Aquis, Rolex Submariner och Omega Seamaster tillhör.

3: K12

smartwatch som räknar steg

Här har vi ett mycket avskalat alternativ som passar perfekt oavsett stil. Klockan fångar inte in och visar dina notifikationer, meddelanden och samtal, istället är detta mer ett aktivitetsarmband med en klockas formfaktor. Vilket kan anses som en nackdel om du vill ha allt det en Apple watch erbjuder, men om du inte är intresserad av att din handled ska vibrera varje gång någon taggar dig på Instagram eller skickar ett meddelande så är det snarare en fördel.

Klockan räknar steg, brända kalorier och distans du färdats. Du kan faktiskt också använda den som musikkontroll, vilket är smidigt på gymmet om du har telefonen i gymäskan. Du styr klockan genom en app som du laddar ned på telefonen.

Avslutningsvis

Är du sugen på en snygg smartwatch, och inte är helt låst till Apples ekosystem så rekommenderar vi dig att först ta en titt på det enorma utbud som faktiskt finns. Apple watch må vara den mest åtråvärda, men är du mest ute efter vissa basala funktioner, och värderar form mer än funktion så finns det en mängd snygga alternativ där ute. Visst är grundfunktionen med en smartwatch att den ska vara praktisk, men det skadar ju inte om den matchar din outfit och din stil.

Föregående artikelVad Betyder Likvida Medel? Den Enklaste Förklaringen Av Dem Alla
Nästa artikel5 Ökänt Svåra Klädmaterial – Och Hur Du Bär Dem Snyggast
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.