Betalt annonssamarbete med VANBRUUN.

I strävan efter den perfekta ringen…

2013 spenderade Victor Halvarsson alldeles för mycket tid med att leta efter den perfekta förlovningsringen till sin blivande hustru. Han kände att processen var tidsödande och omodern, vilket blev startskottet för VANBRUUN.

VANBRUUN grundades 2013 som Victors reaktion på hur svårt det var att hitta en perfekt ring. Sedan dess har han dedikerat sin tid och sin energi till att hjälpa sina kunder hitta den perfekta ringen. Under åren sedan lansering har VANBRUUN hunnit expanderat till både Norge och Danmark.

alliansring vanbruun

Alliansringar

VANBRUUN är välkända för sina mycket populära alliansringar, även kallade eternity rings. En alliansring är klassiskt sett en slät guldring med diamanter infattade runt hela ringen, för att det inte ska finnas något slut. Genom den eviga cirkeln av diamanter symboliserar alliansringen den eviga kärleken mellan två personer.

VANBRUUN designar egna smycken, t.ex. de mycket populära modellerna Liza och Louise, men de erbjuder även dig som kund att designa din egen ring. Ofta är det någon särskild detalj man är ute efter eller är extra fäst vid. Oavsett vad det är du söker så kan VANBRUUNs juvelerare hjälpa dig hitta det.

Här hittar du alla Vanbruuns alliansringar.

VANBRUUN erbjuder så klart 90 dagars returrätt, fri frakt och fri storleksjustering, som alla seriösa juvelerare.

vanbruun louise alliansring

Home try on

Något som gör VANBRUUN unikt är att de erbjuder Home Try On, vilket innebär att du kan beställa hem deras olika ringmodeller för att prova dem. Att handla ringar online kan ibland vara lite knepigt eftersom man inte i förväg vet hur ringen ser ut tillsammans med ens andra smycken, eller hur slipningen på en diamant gör sig på handen. Home Try On är ett väldigt smidigt sätt att eliminera hela detta problem.

vanbruun alliansringar historia

Endast konfliktfria diamanter

Många diamanter som florerar på marknaden kommer ifrån krigshärjade områden som Angola, Sierra Leone, Elfenbenskusten, Liberia och Kongo. Dessa diamanter finansierar krig och andra hemskheter. Diamanter av det här slaget kallas konfliktdiamanter eller blodsdiamanter. Sånt vill man självklart inte ha på handen.

VANBRUUN jobbar endast med så kallade konfliktfria diamanter, alltså diamanter som inte innebär att någon råkar illa ut, eller som finansierar krig och terror. Det ansvarsfulla beslutet tycker vi är väldigt beundransvärt.

Föregående artikel5 Enkla Sätt Att Spara Pengar I Las Vegas
Nästa artikel4 Saker Du Kan I Skuggan En Varm Sommardag
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.