Bangle-armband är en jäklig cool och unik accessoar, men hur bär man dem snyggast???

Ett bangle-armband är ett armband i solid metall. Oftast är det format som ett C så att man kan korrigera hur tight det sitter genom att försiktigt klämma åt det eller ”töja ut det”. Det är dock sjukt viktigt att man är just försiktigt, så att du inte står där med ett armband format som ett 'S'.

Ett bangle-armband, eller bara 'bangle' som man också säger, kan verka svårare att bära upp än ett traditionellt armband för män i t.ex. trä, läder eller tyg. Men oroa dig inte, med lite eftertanke är det enkelt att få det snyggt.

Här nedanför är våra 3 bästa stiltips för hur du snyggast bär upp ett bangle-armband!

1: Matcha metallen

Som i de flesta fall då du bär metall i form av accessoarer eller som detaljer på dina kläder så vill du matcha färgen på all metall. Bär du till exempel en ring i silver så bör du välja en klocka i silver/stålfärg, inte en i guld. För kvinnor som oftast bär mer accessoarer än oss män så är detta mindre sant, men vi män bör fokusera på få men väl utvalda accessoarer för stiligast möjliga helhet.

Så när du ska matcha ditt bangle-armband så bör du alltså välja ett i samma metall som till exempel din klocka (som på bilden längst ned i artikeln).

2: Mixa materialen

Absolut snyggast blir det när du matchar både färgen på metallen (som nämnt ovan) men också mixar upp materialen så att de kompletterar varandra. Ett metallarmband (eller bangle som det också kallas) gör sig väldig bra ihop med en klocka med läderarmband eller tygarmband, eftersom det då inte bara blir en vägg av metall, utan snarare en skön kombination av mjukt och hårt, levande och döda material så att säga.

3: Keep it simple

Är du inte en person som gillar att sticka ut så är det enklaste sättet att bara hålla det enkelt, lämna klockan/armbanden/ringarna hemma och kör avskalat och enkelt med bara ditt bangle-armband för en stilren look.

Eftersom bangle-armbandet gör sig så pass bra på egen hand så är det en utmärkt accessoar till stilen Business casual, där det handlar om att hitta balansen mellan formellt och avslappnat, men helt klart mer åt det formella hållet.

bangle-armband herr metall

Sammanfattningsvis

När du matchar ditt bangle-armband med resten av din outfit så har du 3 val till en snygg och välkomponerade outfit:

  1. Matcha metallens färg – guld-bangle till guldklocka osv.
  2. Mixa materialen – till exempel en klocka med läderarmband till ditt bangle
  3. Håll det enkelt – skippa alla andra accessoarer och låt armbandet sköta snacket

Förhoppningsvis har du fått lite tips på hur du snyggast kan bära ett bangle-armband!

Föregående artikelMaximera Dina Chanser – Misstag Att Undvika För Lyckad Nätdejting
Nästa artikelSå Fungerar Casino-betalningar Med Trustly
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.