Då och då stöter man på en dold juvel…

När det kommer till accessoarer för män så finns det enormt många olika brands att välja mellan och det känns som att det dyker upp nya varje dag. Men ibland så nås vi på Obsid-redaktionen av en pärla, en dold juvel så att säga. Manifestation Beads är precis en sådan dold juvel.

manifestation beads armband herr
Från vänster, The Boost Of Flow, The Smooth Solid och The Motivator.

Kort om Manifestation Beads

Idén till Manifestation Beads föddes i en liten liten lägenhet nära kanalen vid Kloveniersburgwali i Amsterdam. Grundaren Marvins livsfilosofi är att med positivt tänkande och konstant fokus på våra mål så kan vi uppnå vad som helst. Armbanden är tänkta att manifestera denna strävan efter det vi vill uppnå, och vad som krävs för att nå dit.

Det är en filosofi vi delar, och har du läst någon av våra mer köttiga guider på ämnet personlig utveckling så vet du att vi skriver en del om hur viktigt det är med inställning och att ha en vision för att nå dina mål i livet.

manifestation beads stenarmband
En riktigt snygg mix av The Blood Of A Dragon och Manifestation Bangle. Att mixa material och färg är alltid riktigt snyggt!

Handgjort och medvetet

Alla armband från Manifestation Beads är gjorda för hand i Stockholm och Amsterdam, vilket gör det lättare för dem att hålla kvalitén på toppnivå, men det innebär också att ditt armband inte behöver fraktas med båt eller flyg från Bangladesh eller Kina.

manifestation beads armband med stenar
The Divine Bracelet ihop med Manifestation Bangle.

Handgjorda på riktigt!

Vi nämnde precis att armbanden är handgjorda, men det går faktiskt djupare än så. Du kan nämligen få alla stenarmband i en storlek anpassad till just din handled. Det här är något vi gillar rejält, eftersom det kan vara svårare än man tror att hitta passande armband om man inte har exakt samma storlek på handleden som alla andra. Man vill ju inte att armbandet ska hänga ned över handryggen, eller glida ned över klockan.

Det enda du behöver göra är att lägga till till storlek på handleden i meddelande-fältet när du lägger en beställning, så får du hem ett armband perfekt anpassat efter dig.

Den vanliga storleken på deras armband är anpassad för en handled på 17,5 – 19,5 cm. Men ligger du utanför det spannet så kan du som sagt få ditt armband ”skräddarsytt”.

manifestation beads armband i sten
The Blood Of A Dragon ihop med Manifestation Bangle.

”Var kan jag köpa armbanden?”

Till att börja med så bör du följa Manifestation Beads på Instagram, där kan du hitta inspiration och se vilka armband som är snygga ihop, och även hitta några favoriter som matchar färgerna i din garderob. Armbanden hittar du sedan på manifestationbeads.com, både stenarmband och bangles.

Föregående artikelMoscow Mule – Kopparmuggens Enda Vettiga Fyllning
Nästa artikelVad Är BCAA Och Vad Är Det Bra För? En Enkel Och Tydlig Guide
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.