Den gamla klassiska snörningen är inge kul

Att knyta skorna snyggt handlar så klart om hur du snörar dem. De flesta av oss kör nog med den gamla vanliga snörningen där de går diagonalt över varandra, men vill man få till en lite cleanare look så är den raka snörningen perfekt!

Om du redan vet hur man snörar skorna, men känner att du behöver lära dig knyta dem så skall du kolla in den här guiden istället.

Här är 4 videoguider till hur du gör för att kunna knyta skorna snyggt!

1: Snöra skorna till raka linjer med knut

Enkelt, stilrent och rent. Det här är den mest populära snörningen, speciellt när det kommer till kostymskor. De raka linjerna gör hela skon mer stilren vilket lägger fokus på skon, snarare än snörningen.

2: Snöra skorna till raka linjer utan knut

Jag är lite osäker på om jag föredrar rak snörning med eller utan kunt när det kommer till att knyta skorna snyggt. Föredrar du utan synlig knut så är det videon nedanför du skall kolla på, vill du ha med knut så skall du scrolla upp lite.

3: Snöra skorna till en stjärna

Om du tycker att rak snörning känns lite stel och tråkig, då är det här snörningen för dig! En helt vanlig stjärn-snörning. Kanske inte så praktiskt, eller lätt att spänna, men du sticker i alla fall ut från mängden.

4: Snöra skorna stilrent men annorlunda

Jag vet inte riktigt vad man skall kalla den här typen av snörning, kanske ”flug-snörning-utan-rosett? Oavsett vad man ska kalla den så håller jag med om att det är rätt snyggt, och framförallt annorlunda.

Ute efter nya skor?

Dags att fylla på skohyllan? Då rekommenderar vi Stayhard om du är ute efter sneakers och mer vardagliga skor. Är du ute efter mer dressade skor i riktigt hög kvalité så borde du kolla in Italienska Scarosso. Eller så kollar du inte några av våra utvalda produkter här nedanför:

Dina tips!

Det här är bara våra 4 tips på hur du knyta skorna snyggt, det finns tusentals sätt att göra det på och vi tar gärna emot era tips!
Kan du snöra dina skor till ett kors eller en cirkel? Skriv ett meddelande till oss på Instagram eller skicka ett mail!