Kollegor, arbetskamrater, jobbarkompisar… Kalla dem vad du vill, men de är jäkligt bra för dig!

Jag hoppas verkligen att det inte undgått någon att människor gillar att vara med andra människor, och mår bra av socialt umgänge. Men det är inte lika självklart exakt hur positiv inverkan just arbetskollegor har på det dagliga arbetet, resultatet och moralen.
Självklart är det inte supermystiskt att det är något positivt med vänner på jobbet, men det är alltid kul att få lite siffror på saker och ting.

Officevibe har tagit fram den här positivt laddade infographicen med 11 fördelar med vänner på jobbet. Här nedanför är mina 3 favoriter. Resten hittar du lite längre ned.

1: Vänner framför pengar

Över hälften av alla människor värderar vänner på jobbet högre än pengar. Riktigt härligt att se!

2: Ett band till bolaget

50% Av de som har en nära vän på jobbet säger att de känner en starkare koppling till företaget än om de inte hade haft en. Positivt för både arbetsgivare och anställda alltså!

3: 1/3 Har träffat sin bästis på jobbet

Ca 33% säger att de träffat sin bästis på jobbet. Något som känns mycket rimligt, man är ju ändå mer på jobbet än hemma. Bästis är för övrigt ett ord man använder alldeles för sällan.

vänner på jobbet
11 Ovärderliga fördelar med vänner på jobbet!
Föregående artikelHur Många Håller Nyårslöftet Egentligen?
Nästa artikelSå här gör du för att knyta skorna snyggt! 4 Klassiker!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.