Höstens mode från Whyred, Acne och J-Lindeberg

Den friska vinden är här och hösten har äntligen äntrat vårt avlånga land. När sommarmånaderna inte levererat bästa vädret kan vi lika gärna få vira in oss i halsdukar, dra på oss ökenkängorna och bära flanell igen med gott samvete.

Kollektionerna för herrmode höst 2015 finns nu i butikerna och det är dags att hitta sina guldkorn för säsongen. Här är några favoriter från Acne, Whyred och J.Lindeberg.

Whyred   

WILKINS – 6.500:-

Herrmode Höst 2015 skinnjacka

Innan vi tvingas på våra dunjackor funkar skinnjackan utmärkt största delen av hösten. Tillsammans med halsduk, en stickad tröja under och handskar kan du till och med klara dig även när den första snön börjat falla. Whyred har tagit fram den optimala. Tidlös design men med snygga och diskreta detaljer som sömmar vid axelpartier. En bra lite kortare längd som passar som flesta kroppstyperna och i helt underbart mjukt skinn.

KLEIN – 2.800:-

Herrmode Höst 2015 kängor

Inte ett fel går att hitta på dessa skönheter. Starkast från kollektionen herrmode höst 2015 hos Whyred är helt klart deras skor. Funktionell sko med grov sula för att klara av regnet och rusket, samtidigt som modellen är i finsko-modell och passar utmärkt till kostymbyxan. Dessa hamnar högst upp på önskelistan!

PEKKA RIB – 1.800:-

Herrmode Höst 2015 polotröja

Äger du inte en polo är detta det första du borde införskaffa dig. Höstens nyckelplagg om du frågar mig! Att lägga några hundringar extra på en polotröja är så värt. Det finns inget värre än en stickig tröja som dessutom går upp över hela halsen. Denna är i 100% merinoull och kommer hänga med dig i ett decennium.

J.Lindeberg

DANI CL PLKT THEME PRINT CASUAL SHIRT – 1.200:-

Herrmode Höst 2015 mönstrad skjorta

J.Lindeberg går ifrån deras annars väldigt simpla plagg och gör en kollektion med en touch av rymden. Här är en skjorta med ett mönster som kanske inte skriker rymden, men känslan finns ändå där. Ett behagligt mönster som gör att du kan ta till skjortan vid vilket tillfälle du än känner.

ZIP LEATHER GLOVES – 700:-

Herrmode Höst 2015 handskar

Fortsatt på rymdtemat levererar J.Lindeberg accessoarer i metallic i allt från dessa handskar till skor. Varför inte addera en handske i silver till din annars svarta outfit? Vi har sett att metallicfärgerna börjat ta allt större plats och detta är inget undantag i herrmodet hösten 2015.
Diggar ni inte det silvriga men handsken i övrigt med den snygga dragkedjan, finns den även i svart.

BROGUE LOW TOP LEATHER SHOES – 1.400:-

Herrmode Höst 2015 sneakers

Vi ska inte vara rädda för att bära vitt bara för den mörka årstiden tar vid. Är det någon gång vi behöver lite ljust är det nu. Här ett par sportiga brogues i 100% läder vilket gör dom lätta att behålla vita.

Acne Studios

MOORE BLACK – 2.795:-

Herrmode Höst 2015 anorak

Den typiskt sportiga anoraken levereras i fin merinoull av Acne. Ultimata plagget när du bara känner för något bekvämt, varmt och som inte sitter åt. Snygga fickor med dragkedjor i silver adderar det lilla extra till tröjan. Sportiga plagg i exklusiva material är det herrmodet handlar om i år!

CHARLES CHECK NIGHT BLUE/SETTER GREEN – 9.495:-

Herrmode Höst 2015 rock

Addera en mönstrad eller färgad kappa bland dina annars mörka och enfärgade ytterplagg. Här är en från Acne i både mönster och i snygg färgkombination. Den djupa V-ringningen kan kännas opraktisk i vinterkylan, men ack så snygg den är. Är du inte mycket för mönstrat satsar du på en enfärgad kappa i någon av dom brända tonerna.

Föregående artikelDe 6 Mest Berömda Svenskarna I Världshistorien
Nästa artikelGör Det Ont Att Gå På Glödande Kol?
Modedyrkande småstadskille som lever livet i huvudstaden. Älskar livets goda och finner livsglädjen i materiella ting så som nya skor. Trivs bäst en lördagskväll på dansgolvet tillsammans med vänner, fuldansandes till Beyoncé.