2007 Festade jag loss med Fijianerna

Många är det som regelbundet undrar om det gör ont att gå på glödande kol. Och de flesta får aldrig reda på svaret, dels för att de är rädda men framförallt kanske för att de aldrig ställs inför en bädd av glödande kol i klassisk kanibal-anda. Men jag vet, jag har personlig erfarenhet.

Året var 2007, jag var på Fiji och hängde med, diverse Fijianer. Vi gled runt i djungeln, snorklade med hundratals hajar och bara hade det allmänt äventyrligt. Så det var ju naturligt att vi förr eller senare skulle hamna framför en bädd av glödande kol som vi skulle gå över. De gör ju sånt på såna där öar, och jag vill ju inte vara sämre.

Gjorde det ont då?

Nej, inte det minsta faktiskt. Så det är ingen myt att folk håller på att springa runt på glödande kol dag ut och dag in på såna där söderhavsöar. Det gör inte det minsta ont, och man får inga men för livet.
Men sen måste jag kanske slänga in lite intern källkritik också, jag hade ju druckit en och annan flaska rom innan. Men till mitt försvar så hade jag inga blåsor eller sår under fötterna dagen efter.

Så, summa sumarum, det gör inte ont att gå på glödande kol, det hinner helt enkelt inte bränna dig och du kan lugnt fortsätta ditt söderhavsäventyrande och känna dig lite mer oövervinnerlig.

Föregående artikelHerrmode Höst 2015 – Trenderna Som Gäller När Löven Faller
Nästa artikelKlassisk Sten Vs Järn-mage – *Sponsrad Video*
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.