”Shots!” Oavsett hur gammal man är så är det alltid ganska kul när någon bestämmer sig för att det är dags för lite Shots

Alabama slammer, Flamin' Beaver och Kamikaze, vad har de gemensamt? De är alla roliga att beställa!
Som sagt så är det nästan alltid en stämningshöjare att dra in bricka shots, speciellt om det är goda shots. Folk börjar stoja och prata om vilken spritsort man skall välja. Någon drar en historia om Absint och någon annan börjar beklaga sig. Många lever dock i villfarelsen att det skulle vara omoget och barnsligt med Shots, tvärtom, det enda som är omoget barnsligt är att inte uppskatta enkelheten och det sociala kring en runda Shots.

Här är en infographic med 30st kända och okända Shots. Allt för att du enkelt skall kunna beställa lite roliga och goda shots!

30 Roliga och goda shots!

Roliga Shots recept
30 roliga shots att överraska både bartendern och dina vänner med

Våra favoriter bland dessa roliga shots

På redaktionen har vi så klart stålsatt oss och testat alla dessa roliga shots, dels för att ta reda på vilka som var roligast och vilka som var godast, men också för att sätta lite fart på kreativiteten!

Våra favoriter är dessa 3 shots:

1: Oil spill

Här har vi en rackare som är knepig att göra, men är du ute efter roliga shots, ja då är det få som slår hur cool den här ser ut. Garanterade applåder när brickan kommer in.

2: Pineapple uppside-down cake

Vad finns det att inte gilla? Ananas, vanilj, skiktade lager, vodka, ”upside-down” ja en massa skoj helt enkelt!

3: Kamikaze

Oerhört enkel, men när man bara vill lite goda shots, ja då är det få saker som slår en frisk och uppiggande Kamikaze.

Vilka är dina tips på goda shots?

Har du några tips på goda shots som inte var med på listan? Lägg upp dem på Instagram och använd hashtagen #obsid så snappar vi upp dem och gör något kul av det.

Föregående artikelFacebook Paper – Ännu en Nyhetsläsare
Nästa artikelOm Tjejer och Killar skulle byta roller på krogen
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.