Ja var gör det ondast att tatuera sig egentligen???

Sitter du och skissar på en gaddning men är lite fundersam över vart du vill placera den? Är du kanske lite nervös över att det ska göra svinigt ont? Du är definitivt inte ensam, och är du lite extra orolig så bör du kanske välja ett ställe där det gör mindre ont att tatuera sig.

Här är en lista med de 8 kroppsdelar som gör absolut ondast att tatuera sig på. Samt en smidig liten bild som sammanfattar det hela.

1: Huvudet

Huden på huvudet är väldig tunn och blöder en hel del. Något annat som gör det extra obehagligt att tatuera huvudet är att det saknas muskler på skallen, så kommer du känna varenda lilla vibration väldigt tydligt.

2: Bröstkorgen

Bröstkorgen och nyckelbenen har områden som är extremt tunna, så det kommer kännas som att nålen borrar sig ned i benet på dig. Ganska oskönt.

Var Gör Det Ondast Att Tatuera Sig händerna
Händerna, ouch!

3: Armbågen

Armbågen har vissa områden med ganska tjock hud där man knappt har någon känsel alls. Men andra delar är extremt känsliga och det kommer kittlas en hel del när nålen glider över.

4: Revbenen

Det här känns som en no brainer. Vi är alla väldigt känsliga över revbenen, prova bara att dra knogarna över dem.

5: Ryggraden

I ryggraden har vi enormt mycket nerver, och kombinationen nerver och ben är extra oskönt när man ska tatuera sig.

6: Händerna

Våra händer, läppar och tunga är är extremt känsliga. Vilket är en av anledningarna till varför vi människor, till skillnad från andra arter, är så skickliga på att hantera redskap. Men det gör också att det gör riktigt jäkla svinont att tatuera händerna.

Var Gör Det Ondast Att Tatuera Sig armarna ryggen
Undvik ryggraden om du vill komma lindrigt undan

7: Knävecken

Huden i knävecken är väldigt tunn, dessutom så är det ett område som nästan aldrig berörs. Detta gör det till ett extra smärtsamt ställe att tatuera sig på.

8: Fötterna

Fötterna är ett väldigt tydligt exempel på ett ställe man helst inte tatuerar sig på. Huden är väldigt tunn, de är fulla med ben och senor. Därför är faktiskt fötterna den absolut mest smärtsamma kroppsdelen att tatuera sig på.

Var Gör Det Ondast Att Tatuera Sig

Den gemensamma nämnaren?

Alla de här känsliga punkterna där det gör som ondast att tatuera sig består av väldigt lite kött. Det är tunnt och nära in till benet, vilket gör jäkligt ont helt enkelt.

Undrar du vad tatueringar betyder?

Kolla in vår stora guide: ”Vanliga tatueringars betydelse!”, där går vi igenom vad de vanligaste motiven faktiskt betyder!

Sammanfattningsvis

Om du är känslig för smärta så bör du tänka efter både en och två gånger innan du sätter dig i tatuerarens ”chair of pain”.

Föregående artikelGhost In The Shell – MTV-Nostalgi Rätt I Duken – *Reklam*
Nästa artikelEriksberg Bjuder På En Lite Otippad Historia – *Reklam*
Manlighet är ett jäkligt intressant ämne, vad är manlighet? hur blir man manlig? vad är omanligt? Djupa frågor... Men jag är inte bara djup som en Kent-låt från 2001, andra saker som intresserar mig är öl, roliga Youtubeklipp och solglasögon. Mycket nöje!