Har vi haft 2 visare helt i onödan i alla dessa år???

Klockor finns i alla möjliga former, färger och stilar. Men något 99% av alla klockor har gemensamt är att de har 2 visare, en lång och en kort. Men behöver det verkligen vara så? Måste man göra som alla andra?

Tyska Botta Design utmanar den här normen och designar klockor med en visare, de kapar alltså 50% av alla visare, helt galet! Skämt åsido så blir resultatet riktigt snyggt. Deras klockor är stilrena, sobra och väldigt intressanta att titta på. Det blir en perfekt ”conversation piece”.

Här nedanför är 2 exempel på deras modell ”Uno”, vars namn så klart syftar på att det bara är en visare. De har även modellerna Duo och Tres för de som gillar deras design, men vill ha standardantalet visare.

Uno – Unik klocka med en visare

Uno är som sagt Botta Designs flaggskepp, det är klockan med en visare som får oss att se annorlunda på klockor. Sen har de vidareutvecklingen av Uno: ”Uno24”, en 24-timmars klocka som får med hela dygnet med bara en enda visare.

Uno24 – 24h-klocka med en visare

24-Timmars-Klocka botta design uno24

Det här är som sagt en riktigt unik klocka. Med bara en visare får den med hela dygnet. Självklart blir det svårt att veta om klockan är 13:06 eller 13:08, men vill ha så specifika tidsangivelser så kollar man ju ändå på telefonen.

Uno24 finns i några olika stilar, på bilden ovanför ser vi Uno24 Neo Black, med sin svarta urtavla, neongröna 6-timmars-markeringar och svarta läderarmband.

Detaljer:

  • 40 millimeter i diameter
  • 7,5 millimeter tjockt
  • Datumvisare

Uno+ – 12h-klocka med en visare

Klocka med en visare botta design uno

Uno+ är som sagt den lite mer ”flaggskeppiga” modellen. Det är deras sobra och minimalistiska 12-timmars-klocka med en visare.
Precis som Uno24 så finns den i flera olika stilar, på bilden ovanför ser vi ”Uno+ White Quartz”.

Detaljer:

  • 44 millimeter i diameter
  • 6,2 millimeter tjockt
  • Datumvisare

Vart kan man köpa klockor med en visare?

Du kan så klart beställa dem direkt från Tyskland, men då blir det en hel del fraktkostnader och tar extra lång tid. Vill du istället beställa på hemmaplan så säljer accessoar-experten Gntl.se Botta Designs klockor.

Till Gntl.se

Sammanfattningsvis

Är du sugen på en ny klocka men vill ha något lite annorlunda, något som alla andra inte redan har? Då är en 24-timmars-klocka ett bra ställe att börja leta på.

Föregående artikelEriksberg Bjuder På En Lite Otippad Historia – *Reklam*
Nästa artikel4 Saker Alla Män Bör Veta Om Sommardäck!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.