Tiden av obehagskänsla över att svälja tabletter är förbi!

Jag är faktiskt förvånad över att det tog så många år innan jag började fundera över varför det skall vara så jäkla svårt att svälja tabletter och kapslar. Det är ju något man får stå ut med regelbundet (särskilt om man äter kosttillskott regelbundet).
Men till slut så kollade jag i alla fall närmare på det, och självklart finns det två knep som gör det enkelt att svälja tabletter och kapslar.

Svälj tabletter enkelt

Svårt Att Svälja Tabletter tips

Svårare än så är det alltså inte, viktigt att komma ihåg bara är att sluta tätt om flaskan men läpparna så att ingen luft kommer in, tabletter skall liksom sköljas ned med vattnet i ett svep.

Svälj kapslar enkelt

svårt att svälja kapslar tipsDet här knepet gjorde mig faktiskt mest förvånad. Från att ha svurit över hur kapslarna flyter upp i gommen till en känsla av välbehag och tillfredställelse, bara av att luta huvudet lite framåt, fantastiskt!

Föregående artikelBra Mat Mot Inflammation – 5 Klockrena Tips
Nästa artikelLindra Solbrännan Med 3 Rimliga Och 3 Udda Kurer
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.