Vad stör dig mest???

Alltid stör sig folk på något”, en klassisk sägning av folk som andra människor ofta stör sig på i ett försök att få det att låta som att det är alla andra det är fel på.

För visst är det väl ändå så att det är vissa människor i vår bekantskapskrets som folk oftare stör sig på än andra?

Men vad beror det på? Ja troligtvis så är de väl…. ehhh lite mer komplexa i sin personlighet…. Eller så kanske de gör någon eller några av sakerna i listan här nedanför.

De 10 sakerna vi stör oss mest på hos andra människor

Eftersom det verkar som att vissa människor uppfattas som mer störande än andra så tänkte vi att det var rimligt att kolla närmare på det hela.

För att hitta någon form av svar så grävde vi djupt i en undersökning på Reddit där över 20.000 personer deltog. I undersökningen frågade man deltagarna vilka vardagliga saker de störde sig mest på hos andra människor.

Vi sammanställde svaren och kom fram till den här listan på de 10 vardagliga saker vi stör oss mest på hos andra människor.

10: Folk med ett slappt handslag

Ett slappt och pissigt handslag säger en hel del om en person, så man kan förstå att det här letade sig in på listan.

Undrar du hur man skakar hand på ett korrekt sätt? Kolla in vår guide till ett manligt handslag, där får du lära dig allt du behöver.

vad stör dig dig på hos andra

9: Folk som rakar av sig ögonbrynen och målar dit dem

Helt rimligt, för det är ju så oerhört tacky.

8: Folk som tuggar med munnen öppen

På sätt och vis så borde nästan den här saken ligga på första plats, men tack och lov så stöter man inte på detta tillräckligt ofta för att ha det top of mind, vilket är vår teori om varför det här sinnessjuka beteendet placerar sig så långt ned på listan.

7: Folk som låter sina barn springa runt och skrika

Här menar folk så klart på platser där det inte är tänkt att barn ska springa runt och skrika, som på lekland eller barn-badstränder till exempel, utan restauranger, caféer och liknande.

Barn har inte samma förmåga som vuxna att behärska sina impulser, men det är föräldrarnas ansvar att försöka distrahera barnens uppmärksamhet och på ett smart sätt få dem att fokusera på något annat än att jaga varandra eller skrika för att de inte får mer glass.

vad stör dig hos folk

6: Folk som är dåliga på att lyssna

Hur ofta stöter du på folk som tittar på telefonen eller en tv när du pratar med dem, bara för att sedan fråga vad det var du sa alldeles nyss? Störande som fan, men tydligen inte tillräckligt störande för att kvala in till topp 5.

5: Folk som inte använder blinkers

En gammal klassiker. Vad ska man säga? De är mentalt utmanade helt enkelt.

vad irriterar dig

4: Folk som inte säger tack eller uppmärksammar servicepersonal

Här har vi en intressant sak. Detta är inget som direkt drabbar de andra i sällskapet, men detta togs ändå upp så pass många gånger att den hamnar bland topp 5 saker vi stör oss på hos andra människor.

Att inte vara hövlig och trevlig mot servicepersonal i olika sammanhang är ett tydligt uppvisande på bristande karaktär, motsatsen till en gentleman helt enkelt. Detta är något som uppenbarligen stör väldigt många, vilket är härligt att se, eftersom det tyder på att väldigt många fortfarande uppskattar bra uppförande och god karaktär.

3: Folk som har volym på telefonen

Inte helt otippat kvalar den här punkten in på topp 3. Få saker är ju så oerhört störande som när folk av någon outgrundlig anledning låter sin telefon göra ljud. Detta gäller både ringsignaler och notifikationer som låter, men framförallt folk som tittar på videor eller lyssnar på musik och inte använder hörlurar. Man kan ju tycka att det här är så självklart att man inte behöver ta upp det på en lista, men tydligen är det vanligare än man kan tro, och få saker är så oerhört störande som detta.

Va inte världens oskönaste människa, ha telefonen på ljudlös och använd hörlurar.

2: Folk som avbryter andra mitt i en mening

Jag vet inte om det finns så mycket att säga om det här. Det är oerhört ohövligt och störande helt enkelt, och det vittnar om en rejäl brist på respekt för andra människor.

vad stör dig dig mest på

1: Folk som inte har koll på sin omgivning

Det vi stör oss allra mest på är folk som inte har någon koll på sin omgivning. Det kan vara i form av att man går långsamt trots att folk bakom vill fram, att man ställer ifrån sig sin vagn mitt i gången på mataffären eller att man sick-sackar sig igenom gångarna och blockerar folk bakom. Eller klassikern, att man stannar och tittar sig omkring direkt efter att man gått av rulltrappan, helt oförstående om att det finns andra människor bakom som inte styr över rulltrappan och som oundvikligen kommer krocka in i dig, och varandra. Suck och dubbelsuck.

Brist på koll på omgivningen kan visa sig på hundratals olika sätt, men oavsett vad det är folk gör fel, så är det extrem störande.

Vad stör du dig mest på?

Vilken av dessa 10 saker stör du dig mest på?

View Results

Loading ... Loading ...

Sammanfattningsvis

När det gäller vardagliga saker vi stör oss mest på så kan man lugnt säga att det finns en röd tråd, folk som inte tänker på alla andra runt omkring. Alla saker på den här listan utom nummer 9 och 10 är direkt kopplade till att personen man stör sig på inte tänker på andra. De sista två, ja de är helt enkelt bara sjukt störande saker enligt folk.

Svara gärna på frågan ovanför, så får vi med tiden se hur vi Obsidare håller med den här listan på 10 saker vi stör oss mest på hos andra människor!

Föregående artikelViktiga Saker Att Veta Innan Du Använder Ett Onlinekasino
Nästa artikelVad Är Det För Skillnad På Scarf Och Halsduk?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.