Är du på jakt efter lätta världsrekord att slå? Då kan det här vara något för dig

Här nedan för är en lista med 12st rekord, nu är de kanske inte så extremt lätta som jag fick det att låta i rubriken, men några av dem skulle man faktiskt kunna slå om man bara bestämde sig för att göra det, och la ned lite tid också så klart. Ganska mycket tid i vissa fall. Men jag menar, hur svårt kan det vara att trycka i sig lite munkar, eller tejpa fast en nätt liten kompis på en vägg?

Det är något speciellt med världsrekord, jag menar vem vill inte vara bäst i världen på något? Även om det handlar om lätta världsrekord så är det fortfarande jäkligt kul att kunna stoltsera med den titeln.

Personligen skulle jag satsa på att tejpa fast någon på en vägg eller skriva ett sms med ögonbindel, de känns som de mest rimliga. Vilket skulle du försöka slå? Lämna gärna en kommentar längst ned.

Vill du hitta fler rekord, eller anmäla ett försök att slå ett av de här 12, relativt lätta världsrekorden så är det bara att surfa på in på Guinnessworldrecords.com.
Om du skulle lyckas slå ett av de här rekorden så hoppas jag att du känner dig skyldig att skicka oss ett mail och berätta lite mer. Lycka till!

12 Lätta Världsrekord

Lätta Världsrekord
Lätta Världsrekord som du faktiskt skulle kunna slå
Föregående artikel5 Grundregler för att skära ned på kalorier
Nästa artikelVeckans slapphetsbekämpare!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.