Har du problem med att hitta en julklapp till pojkvännen? Oroa dig inte, här är 5 tips!

Jultider, pynt och glögg! Nu börjar det dra ihop sig till julklappsköp. Men vad önskar sig egentligen din man/pojkvän? Eftersom vi har förvånansvärt många kvinnliga läsare så tänkte vi passa på att skriva lite tips bara för er.

Här är våra 5 bästa tips på en bra julklapp till pojkvännen/mannen!

1: Parfym

julklapp till pojkvännen
Precis som ni tjejer så gillar vi killar också parfym!

Vi skrev om parfym i vår guide om vad man skall köpa för julklapp till sin flickvän, för att precis som ni så gillar vi killar parfym. Om du är osäker på vilken parfym som kan tänkas passa så kan du alltid läsa vår guide: ”Hur väljer man rätt parfym?”, den bör göra det relativt enkelt att hitta något som passar.

Alla slags parfymer hittar du på Parfym.se, de är både prisvärda, har snabba leveranser.

2: Ett par snygga handskar

julklapp till pojkvännen
Precis som en klocka är ett par snygga handskar något din man kommer ha under många år

Man vill ju inte förfrysa fingrarna, och skall man ändå värma händerna så kan man lika gärna göra det med stil. Ett par snygga skinnhandskar har aldrig skadat någon (förutom kanske kossan som man tog skinnet från) och det är, precis som en klocka, något man använder under många år.

I år är det mörkbrunt eller svart som gäller, gärna med någon form av detalj i form av tyg, en söm eller en färgglad logga. Du hittar ett stort utbud snygga handskar på Fashionisland.

3: En skjorta

julklapp till pojkvännen
ta chansen att välja vad han skall ha på sig, köp en skjorta!

Skjortor kan man sällan ha för många av, och om du (som de allra flesta flickvänner/fruar) gärna har lite att säga till om när det gäller din mans klädsel så är det här ett ypperligt tillfälle att välja en snygg skjorta.

Drösvis med snygga skjortor finns på Care of Carl och på Stenströms.

4: Spel!

99% Av alla män älskar att spela, de kanske inte gör det så ofta, men det beror troligtvis bara på att de inte har tid. Vill du skämma bort din pojkvän i jul så är ett spel en perfekt julklapp. På Spelbutiken.se hittar du alla nya titlar, konsoler och tillbehör.

5: Klockan – Tidlös och alltid uppskattad

accessoarer på bord klocka handskar

Klockan är den definitiva accessoarer för alla män, klockan är också en perfekt julklapp till pojkvännen, det är relativt enkelt att hitta en modell din man kommer gilla, och det är något han kommer ha många år framöver. En tidlös och alltid uppskattad julklapp helt enkelt. På Klockia.se hittar du mängder med snygga klockor i alla möjliga prisklasser, något för alla helt enkelt.

  • Klockia hittar du mängder av snygga klockor.

Där har du det!

Föroppningsvis har du fått inspiration nog att hitta den perfekta julklappen till din pojkvän/man. Vårt mål är att hjälpa män bli bättre män, men vi tackar självklart inte nej till att också hjälpa våra kvinnliga läsare på traven.

God Jul tjejer!

Föregående artikelVem Bestämmer Över Ditt Drickande? – *Sponsrad Video*
Nästa artikelVarför Får Man Bakfylleångest? Förklaringen Du Letat Efter
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.