Slut på idéer? Oroa dig inte, här är 6 tidlösa klassiker som alltid går hem

Alla Hjärtans dag, dagen då 50% sitter ensamma i ett hörn och och gråter och de andra 50 stressar över vad de skall köpa för present. Tillhör du den senare gruppen så förstår jag dig, det är alltid en sjuk hets kring att köpa Alla Hjärtans Dag present. Men som alltid så finns vi här, för att göra ditt liv lite lättare. Här är 6 klockrena och framförallt, tidlösa tips på Alla Hjärtans Dag present till tjejen.

1: Parfym

Alla Hjärtans Dag Present parfym

Om plånboken inte riktigt håller på att spricka av alla överflödiga pengar så är en parfym en prisvärd present som alltid uppskattas. En av fördelarna med parfymer är att de är vackra att titta på, så hon får inte bara en present som hon faktiskt har användning för, utan även en vacker sådan, och sånt går alltid hem.

PRO TIP!
Se till att memorera doften du köpt, och påpeka att hon har den på sig och säg något i stil med ”Var det inte den du fick av mig på alla hjärtans dag?”. Det är nämligen precis vad hon vill höra, för hon är mycket väl medveten om när hon fått den, och bara önskar att du skall känna igen den och uppmärksamma att hon tagit på den för din skull.

Var köper jag parfymer då?

Om du är ute i lite god tid så är Parfym.se ditt bästa alternativ. De är prisvärda, de har snabba leveranser och stort utbud.

Om du läser detta den 13 eller till och med den 14e Februari, då rekommenderar jag att svänga förbi Kicks eller något liknande. De har ett stort utbud och kunnig personal du kan fråga om råd.

2: En väska

Alla Hjärtans Dag Present väska

Kvinnor gillar sina väskor, så är det bara. Så vill du vinna pris som årets pojkvän/man så kan det vara värt att spara några tusen och lägga dem på en lite finare väska. T.ex. kan du få en Michael Kors Jet Set för mellan 2800 och 3000kr, och för mellan 3800 – 6000kr får du en ikonisk Loui Vuitton som aldrig verkar gå ur mode. Saftigt, jag vet, men det är sannolikt något hon kommer uppskatta rejält, och faktiskt använda regelbundet.

Vart köper jag väskor då?

Bagasi har ett brett utbud av allt möjligt, inklusive väskor. Vill du inte handla på nätet så rekommenderar jag att svänga in på NK eller motsvarande varuhus i din stad. De har oftast rätt grejer och vet mycket väl vilken modell du bör köpa.

3: En resa

Alla Hjärtans Dag Present resa

Om du känner att plånboken tillåter det, men inte är sugen på att lägga pengarna på en väska så är resan det absolut bästa valet. Det är något som alltid uppskattas och som är den perfekta presenten av många olika anledningar. Du överraskar henne inte bara med en present (anledning nr 1) utan du har köpt något genomtänkt (anledning 2) som innebär att hon kommer få ett välkommet avbrott i vardagen (anledning nr 3) och få känna sig lite lyxig (anledning nr 4), och bäst av allt, ni kommer göra det tillsammans (anledning nr 5)!!!!

Ja, en resa är alltid den bästa presenten, och en resa behöver faktiskt inte innebär att du blir 25.000kr fattigare. En kortare weekend i Budapest, London eller Paris behöver inte kosta mer än några tusenlappar, och då är det ju lika mycket en present till henne som till dig själv. #Winning

4: Något ni kan göra tillsammans

mat som ökar sexlusten

Det säkra ”esset i rockärmen” om du inte har någon aning om vad hon önskar sig, och inte har möjlighet eller pengar till en resa, är gammalt klassisk umgänge, alltid en lika uppskattad present.

Här finns det tusentals olika alternativ, men två varianter som oftast går hem är:

”Dinner and a movie”

En klassisk date-night är något som tack och lov blir mer och mer uppskattat ju längre in i förhållandet ni kommer, tacksamt va? Att överraska din bättre hälft med en utekväll är en fantastisk present. Ni får tid för varandra, ni gör något nytt tillsammans och ni får tid att umgås, prata och bara vara. Boka ett bord på en fin restaurang och kolla om du hittar några biljetter till en show av något slag. Jag rekommenderar att du håller det analogt och skippar bion. Bio är alldeles för osocialt, man sitter ju bara och stirrar på en skärm, mer eller mindre ensam. En pjäs eller show däremot, det blir en helt annan grej.

Den udda aktiviteten

Tid tillsammans är ofta en tillräckligt bra present i sig, särskiljt när man varit tillsammans ett tag. Men tid tillsammans när man gör något som är helt nytt för båda, det är oslagbart!

Dreja en kruka tillsammans, eller gå på vin/choklad/whisky-provning. Gör något ni inte gjort förut och gör det tillsammans, få saker får människor att växa samman så mycket som att ställas inför nya utmaningar tillsammans.

5: En klocka

klocka Alla Hjärtans Dag Present till tjejen

En stilren klocka är alltid uppskattat. Det sköna med klockor är också att de är one-size-fits-all så oavsett vilken du köper så passar den just din kvinnas handled, sjukt smidigt!

Var hittar jag snygga och stilrena klockor?

Oavsett om du är ute efter herr- eller damklockor så är en av våra favoriter Klockia. De har ett riktigt brett utbud, bra priser och snabba leveranser. Så kolla in dem.

6: Träningskläder

Ok, jag vet vad du tänker. Träningskläder och gymkort kan lätt misstolkas som en pik, så köp inte den här typen av alla hjärtans dagpresenter till tjejen om ni inte har en sån relation där det inte uppstår en massa onödiga missförstånd.

Vart hittar jag träningskläder?

Kolla in Stronger, de har ett riktigt bra utbud av, ja allt inom sport egentligen.

Där har du det!

6 tidlösa och universellt uppskattade presenter som garanterat bör gå hem. Kom ihåg, nyckeln till en bra Alla Hjärtans Dag present är något som innebär att ni kommer få vara tillsammans. Nu gör varken en parfym eller en väska det, men tjejer är också pryltokiga så what the hell.

Föregående artikel8 Perfekta Saker Att Göra På Alla Hjärtans Dag, Oavsett Budget!
Nästa artikelSänk Dina Månadskostnader Genom Att Samla Dina Krediter
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.