Förhoppningsvis är din idétorka inte längre ett problem…

Ohhhh shit, det är ju alla hjärtans dag!!!” Känner du igen den känslan? Kan du hålla med om att du känner den ungefär en gång per år, ganska precis när det blivit lite för sent att planera något alldeles magiskt och unikt?
Ha inte dåligt samvete, för så känner precis alla.

För att göra ditt liv lite lättare så har vi tagit fram 8 alldeles klockrena saker att göra på alla hjärtans dag. De är enkelt sorterade efter budget och är en skön mix av unika och klassiska saker.

Hoppas vi kan hjälpa dig få till en perfekt alla hjärtans dag!

Saker att göra på alla hjärtans dag med en låg budget

att göra på alla hjärtans dag skapa ny tradition
Skapa en ny romantisk tradition som ni kan uppleva tillsammans år efter år. Det kan vara så enkelt som ett hänglås på en bro och en middag efter det

Har du en budget på upp till 1000kr så borde något av de här 2 tipsen passa alldeles utmärkt!

Gör något fint

Det här låter så där härligt klyschigt, men trots en blygsam budget kan du fortfarande få till något helt unikt och minnesvärt.

Du kan t.ex. göra en fotobok, de kostar inte mer 500kr om du vill ha en som är riktigt fin. Har du redan kört på fotobok tidigare år eller i julklapp så kan du printa en tavla, eller skriva en samling dikter. Allt som innebär att du faktiskt ansträngt dig och visar att du bryr dig är bra. Så känn efter med både hjärta och mage så ska du se att du kommer på något.

Skapa en helt ny tradition

Besök en plats och gör en romantisk gest där. Se till att göra det hela till ett minnesvärt event och upprepa det sedan nästa år, och nästa och nästa osv. Du kan till exempel sätta ett hänglås på en speciell bro efter en vacker promenad och avsluta det hela med en middag. Eller så kan ni fika på ett favoritställe, ta en promenad och slutligen rista in något fint i ett träd. Efter några år så blir det där trädet väldigt speciellt för er relation.

Saker att göra på alla hjärtans dag med en mellanstor budget

Saker Att Göra På Alla Hjärtans Dag romantisk middag

Har du en budget på runt 1000-2000kr så hoppas jag att de här 2 tipsen ska passa som handen i handsken!

En klassisk romantisk middag

Försök hitta en restaurang som är unik på något sätt. Antingen en som ligger högt upp, längst ut på en udde eller varför inte en som har mat som ingen annan har?

Ett set med vackra underkläder, champagne och en middag

Kosta på er ett par riktigt fina underkläder och slå in dem vackert. Kombinera dem med en flaska champagne och laga en trevlig middag hemma. Ganska enkelt, men förhoppningsvis väldigt uppskattat.

Saker att göra på alla hjärtans dag med en Stor budget

Saker Att Göra På Alla Hjärtans Dag resa

Har du en budget på flera tusen kronor så borde något av de här 2 tipsen hjälpa dig på traven!

Resa!

Det självklara tipset om du har en saftig budget att röra dig med. Boka en resa till en romantisk plats. Det kan vara allt från klassiska Paris till ett mysigt hotell i Portugal. Europa kan lätt stoltsera med 90 av de 100 mest romantiska platserna på jorden, så dina valmöjligheter är många!

Designa ett smycke

Gå till en guldsmed och designa ett helt eget smycke som present. Örhängen, ringar, halsband, om du har lite pengar så ska det inte vara några problem att få hjälp av en vettigt guldsmed.

Sammanfattningsvis om bra saker att göra på alla hjärtans dag

Det viktigaste av allt är så klart att ni gör något tillsammans, något som känns äkta. Men kom ihåg, att skapa en ny tradition kan vara ett enkelt sätt att lösa alla allahjärtansdagsplaner resten av livet, och sånt är ju rätt nice att slippa tänka på.

Föregående artikelHur Stort Är Sverige Egentligen? Kartan Som Ger Ett Ärligt Svar
Nästa artikel6 Tips På Alla Hjärtans Dag Present Till Tjejen
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.