Några smarta hälsoprylar som hjälper dig må bra…

Under de senaste åren har marknaden fått se en explosionsartad ökning av smarta hälsoprylar. Träningsklockor, armband och appar har blivit väldigt populära, och det av bra anledningar. Allt fler blir mer intresserade av att ta hand om sig själva, och då kan en av dessa enheter och appar vara ett bra hjälpmedel för att hålla koll på sin träning, kost, sömn, med mera.

3 populära och användbara hälsoappar

Följande appar är väldigt populära alternativ just nu:

Sweatcoin. Den här appen skiljer sig ganska drastiskt från de andra alternativen på den här listan. Det här är i princip en stegräknare, men med en twist. Sweatcoin följer dina steg under dagen och ger dig poäng baserat på hur många steg du har tagit. Med dessa poäng kan du sedan få rabatter från deras samarbetspartners, eller köpa något från deras auktionssystem. Du får även möjlighet att tjäna ytterligare poäng genom att bjuda in vänner och se på reklam. Du kan därmed tjäna pengar samtidigt som du går, vilket är ett smart sätt att tjäna pengar på enligt Prekredit.com.
Samsung Health. Samsungs egna hälsosystem Samsung Health är en utmärkt tjänst som bidrar med en helhetslösning. Här kan du följa din träning, motion, och kaloriintag, men även hur mycket du sover, hur mycket vatten du dricker, samt mycket mer. Appen finns tillgänglig för alla som har Samsungs telefoner, samt att den är utmärkt att sammankoppla med deras klockor från Galaxy-serien. En helhetslösning som bidrar med allt som behövs för att följa hälsoutvecklingen.
Apple Health. Det här är Apples motsvarighet till Samsung Health och bidrar med en väldigt snarlik upplevelse. Appen låter dig vara väldigt detaljerad och är en total helhetslösning. Här kan du följa din hälsa till punkt och pricka, samt att du till och med kan fylla i dina blodvärden och liknande. Om du söker en app som ger dig en hundraprocentig överblick över din hälsa finns det finns det ingen bättre app än detta.

Det här är endast några av de mest populära apparna, marknaden är fylld med smarta och användbara appar som kan hjälpa dig med att hålla kolla på din hälsa. Det tillkommer även ständigt nya lösningar och alternativ, vilket gör att apparna ständigt förbättras och utvecklas.

who app

Olika typer av smarta hälsoenheter

Det finns en hel uppsjö av olika enheter och appar att välja mellan, men följande är de mest populära alternativ just nu:

Appar. Att använda en hälsoapp är förmodligen det vanligaste och mest populära alternativet. Det finns ett nästan oändligt utbud att välja mellan, samt att det ständigt lanseras nya alternativ på marknaden. Här finns det helhetslösningar som ger en total inblick i din hälsa, men det finns även specialiserade appar som endast fokuserar på en enda del, exempelvis träning, kost eller sömn.
Klockor. Hälsoklockan har blivit alltmer populär under de senaste åren. Den används vanligtvis för att mäta puls, steg och liknande saker, men vissa klockor har även ytterligare funktionalitet, exempelvis möjligheten att byta låt, läsa meddelanden eller svara på samtal. Några av de mest populära alternativen levereras av Garmin, FitBit och Apple.

Avslutningsvis

De smarta hälsorelaterade apparna och enheterna har exploderat på marknaden under de senaste åren. Nästan alla använder någon form av hälsoapp, oavsett om de vet om det eller inte. De flesta nyare telefoner har dessa inbyggda och installerade som standard, men det finns även ytterligare appar och enheter man kan använda sig av, exempelvis klockor eller armband.

Dessa lösningar bidrar antingen med specialiserade lösningar för en viss del av hälsan, exempelvis träning eller kost, medan andra tjänster bidrar med helhetslösningar som ger dig en total överblick, exempelvis Samsung Health och Apple Health.

Föregående artikelKlädkod Kavaj – Vad Betyder Det? Och Vad Skall Jag Ha På Mig?
Nästa artikel5 Ökänt Svåra Klädmaterial – Och Hur Du Bär Dem Snyggast
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.