Några pärlor på västkusten…

Nu när restriktionerna börjar avta och människor så smått börjar återgå till sina vanliga liv är det också fler som börjar se över vilka alternativ det finns när det gäller resandet. Under pandemin var det många som valde att resa inom Sverige och hotellen blev snabbt fullbokade under sommarmånaderna.

Här nedanför är några populära hotell i Göteborg samt utanför.

Hotel Lorensberg – i närheten av Liseberg

För den som vill känna på Göteborgs uteliv på Avenyn eller köra en heldag på Liseberg så är Hotel Lorensberg ett perfekt boende. Dubbelrummet ligger på under 1000 kr inklusive frukost. Rummen är rökfria och hotellfrukosten bjuder på en stor variation av olika rätter och snacks.

Marstrands havshotell – för avkoppling utanför Göteborg

Om du är mer sugen på att ta det lugnt och få en avkopplande massage är Marstrands havshotell något för dig. Marstrand ligger cirka 45 bilkörning från Göteborg och är en oas vid västkusten som är särskilt populär på sommaren. Marstrand hotell erbjuder exklusiva hotellrum med fokus på avkoppling och en fantastisk spaupplevelse. I vissa hotellpaket ingår även spaavdelningen som hotellet är extra känt för.

Sankt Jörgen park – exklusivt spa i Göteborg

Sankt Jörgen park ligger i Hisingen i Göteborg är ett populärt val för såväl privatpersoner men även företag. Hotellet är främst populärt för sin spaavdelning som ger en utomlandskänsla. Spa:et har dessutom vunnit priser. I närheten finns även golfbana vilket gör att Sankt Jörgen park är suveränt för dig som vill boka in lite andra aktiviteter på din semester än enbart spa och avkoppling.

Treetop spa – för dig som vill bo mitt i naturen

Är du ute efter en avkopplande stund mitt i naturen där du ser träd så långt ögat kan nå och en harmonisk känsla utan stress från storstaden? Då kan Treetop spa vara något för dig. Här har du nämligen ett spa mitt ute i skogen (dock relativt nära Göteborg city). Hotellrummen går i en naturinspirerat tema med inslag av trä och neutrala färger.

Vilket hotell ska man välja?

När det är dags att boka hotell kan det vara svårt att välja vilket hotell som lämpar sig bäst. Det kan även vara faktorer som avgör såsom pris, avstånd och spamöjligheter. Många hotell har något form av spa medan andra väljer att satsa storartat på spaavdelning. Sankt Jörgen spa är ett exempel på ett hotell som har valt att lägga fokus på sitt spa och de har även vunnit priser för sin spaavdelning.

Det finns numera ett flertal olika webbsidor där du enkelt kan jämföra hotell för att hitta det hotell som passar dig bäst. Du kan då använda dig av olika filtreringsverktyg för att enklare hitta i det stora utbudet. På så vis får du en smidigare upplevelse när du ska boka hotell.

Föregående artikelHur Ska Man Klä Sig Om Man Är Smal Och Spinkig?
Nästa artikelKasinospelen Som Gör Dig Smartare Och Skarpare
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.