GTA V, en av årets stora spelhändelser, men hur aktivt är egentligen GTA Online?

Som alla Onlinespel så kommer man till en punkt där allt stagnerar, förhoppningsvis tar det lång tid (t.ex. Battlefield Serien) eller så går det riktigt fort, som i GTA Onlines fall.

Idag kommer ytterligare en uppdatering (Beach Bum förra månaden och Content Creator tidigare i December) som ger oss Capture the Flag. En rejält efterlängtad spelstil, men det känns ändå som att det är för lite.
Som alla spel som lovar att leverera något unikt och aldrig tidigare skådat faller ofta pladask. GTA Online är än så länge inget undantag. Vi lovades en enorm levande värld att spela med alla våra vänner i, det var inte precis vad vi fick. GTA Online är en statisk, tom och död värld där man får leta efter sina vänner, åka bil enorma sträckor och göra repetitiva uppdrag, för ingen belöning över huvud taget.

Capture the Flag kan göra den kompetetiva multiplayer-delen lite roligare, men det är ändå alldeles för långt ifrån det vi blev lovade. Vad känner du? Spelar du fortfarande GTA Online? Känns det fräscht och nyskapande?

Föregående artikelGoogle Location History – Vart befann du dig tisdag förra veckan?
Nästa artikelVi har allt, så du borde köpa ingenting. Bokstavligt talat
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.